Guide: Sådan får du farver ind på badeværelset

Trænger du til at pifte dit badeværelse op med lidt farver? Så lad dig inspirere af disse 8 farverige produkter til badeværelset.

Rundt spejl med rosa guldfinish
© House Doctor

Spejl med guldfinish

Skab et smukt og varmt farvespil på dit badeværelse med dette fine spejl fra House Doctor, som har en flot rosa guldfinish i glasset. Lad spejlet fungere som et dekorativt element i samspil med nogle fine lysestager eller en grøn plante.

Walls spejl Rose Guld, 500 kr., fundet hos Luxoliving.

Farvet badeforhæng med grafiske elementer
© ferm LIVING

Et farvet, grafisk element

Bring masser af liv og farve ind på badeværelset med dette badeforhæng fra Ferm Living. Dette hvide badeforhæng med grafiske felter i sarte, støvede nuancer tilsat sorte linier, som understreger det grafiske look, gør det muligt for dig på en diskret og stilren måde at snige nogle farver ind på badeværelset.

Colour block badeforhæng, 499 kr., fundet hos Kaiku.

Grøn aluminiumbakke fra Bloomingville
© Bloomingville

Praktisk og smuk

Denne flotte grønne bakke med aluminiumkant kan pifte ethvert badeværelse op. Du kan stille alverdens ting på bakken herunder for eksempel et par smukke lysestager, en fin krukke til smykkerne, et glas med vatpinde, et tandkrus eller måske en lille fin plante. Stil bakken i vindueskarmen eller på badeværelsesbordet og lad den skabe en hyggelig og varm fornemmelse på badeværelset.

Grøn bakke fra Bloomingville, 495 kr., fundet hos Nordly Home.

Mønstret bademåtte fra Missoni
© Missoni

Bademåtte i glade farver

Smuk, mønstret og farvet bademåtte fra Missoni, som i den grad kan bringe liv og glade farver ind på dit badeværelse. Det smukke trekantede mønster er kendetegnende for Missoni, som også forhandler håndklæder i samme mønster. Mix og match de forskellige produkter og skab et flot, farverigt spil på dit badeværelse.

Giacomo 170 bademåtte, 520 kr., fundet hos RoyalDesign.

Praktiske opbevaringsæsler i ruskind
© House Doctor

Få styr på rodet

Her er en genial og virkelig dekorativ løsning til at få styr på rodet på badeværelset. Brug æskerne til at opbevare hårspænder, smykker, vatrondeller, vatpinde eller noget helt femte. De to opbevaringskasser fra House Doctor er beklædt med ruskind i en smuk brændt bordeauxrød farve, som vil skille sig ud på badeværelset.

Suede Henna opbevaringsæsker, 350 kr. For 2 stk., fundet hos ByNordico.

Smarte klik-fliser fra Click'n Tile
© Click'n Tile

Dit eget design på væggene

Har du svært ved at beslutte dig, eller er du bange for at kaste dig ud i farver på væggene på badeværelset? Med Click’n Tiles flisesystem kan du sammensætte dit helt eget design, og det smarte er, at du ikke er bundet til dette design, du kan nemlig ændre det, præcis som du har lyst. Fliserne klikkes på en fast montageplade, og du kan nemt flytte rundt på fliserne eller skifte dem ud, som det passer dig. Fliserne kan du bruge overalt på badeværelset, dog ikke i vådrumszoner såsom i brusenichen eller på gulvet.

Greeny fliser, 160-355 kr., Click’n Tile.

Læs mere om Click’n Tile her.

Stribet hamam badehåndklæde
© by Karnah

Luksus og farver

Pift dit badeværelse op med dette smukke og luksuriøse hamamhåndklæde med skrappe, orange striber. Det vil især gå godt til et typisk nordisk og minimalistisk badeværelse i neutrale farver, hvor det vil bidrage med liv og en wow-faktor. Derudover er der mange fordele ved de eksklusive hamamhåndklæder, som du kan læse mere om her.

Brighton badehåndklæde, 139 kr., by Karnah.

Farverig badeserie fra Zone
© Zone

En farverig badeværelsesserie

Du kan lade dine farvede badeværelsesartikler matche for at få et ensartet og roligt udtryk på badeværelset, som dog stadig bærer præg af flotte farver. Zone har for eksempel lavet en badserie, som de kalder Ume, hvor du kan få både sæbedispenser, pedalspand, toiletbørste og tandkrus i samme flotte farver. De fås for eksempel i en flot, varm orange/lyserød farve.

Ume sæbedispenser, 299 kr., Zone.