Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Knald på farverne

Byd farverne velkommen. Her er en masse farverig inspiration til badeværelset.

Håndklæde

Håndklædet "Jazz T170" vil med sikkerhed tilføje en masse farve og mønstre badeværelset. Håndklædet er lækkert i letvægtsmateriale, der tørrer hurtigt og er hurtigtabsorberende. Måler 115 x 70 cm. 450 kr., Missoni.

Spejl

"Only Me" spejl i grøn. Spejlet har en 8 cm bred ramme, hvilket gør at spejlet både kan stå og hænge. Måler 50 x 50 cm. 1.370 kr., Kartell.

Radio til badeværelset

"Cube" radio til badeværelset. Radioen er udført i plast med silikone knapper, så den tåler fugt. Fås også i hvid, sort, blå og sølv. 299 kr., Excel.

Opbevaringskasse

Denne opbevaringskasse "Diamond Box" er moderne og farverig. Kan både anvendes som smykkeskrin eller til makeup. Fremstillet i plexiglas. 299 kr., Neon Living.

Tandbørste

Bambus tandbørste med farverige børster. 50 kr., Nomess.

Opbevaringsglas

Skøn "Vitriini" glasæske. Kan bruges til opbevaring af smykker og andre små ting. 399,95 kr., Iittala.

Sæbedispenser

Sæbedispenser "Yellow Fellow" i årets limited edition udgave. 749 kr., Vipp.

Pedalspand

I samme serie findes også den velkendte pedalspand fra Vipp. Den gule farve vil med sikkerhed give et frisk pust til badeværelset. 1.599 kr., Vipp.

Duftlys

Farverigt og skønt duftlys med æteriske olier baseret på blomsternoter. Lyset har en brændetid på omkring 35 timer. 249, 95 kr., Karmameju.

Brusehoved

"Next Generation Icon" bruseren er designet til at reducere vandforbruget, mens der stadig er fuld stråleflade. 749 kr., Grohe.

Håndklæder

Skønne blå håndklæder i bomuld. Fås i flere forskellige størrelser og farver. Fra 75 kr., Lexington.

Bruseforhæng

Farverigt "Spear" bruseforhæng. 500 kr., Ferm Living.

Relaterede Artikler