Kom i god stemning med højtalere på badeværelset

Her får du 7 gode bud på højtalere, som kan give dig en fuldendt koncertoplevelse, når du står under bruseren.

Beoplay M3 fra B&O
© Foto: B&O

Vælg et design der matcher resten

Udover at lyden skal spille, er det også ret essentielt, at du udvælger et design, som komplementerer din smag og resten af badeværelset.

Der er ingen grund til at vælge en model, der skiller sig for meget ud farvemæssigt, når du skal finde en bluetooth-højtaler, der passer ind på badeværelset.

Et stilfuldt design

Beoplay M3 er en kompakt og kraftfuld trådløs højttaler med multiroom funktion, den har et udskifteligt cover med stof fra Kvadrat, og findes også i sort aluminiumsgitter, som gør, at den passer ind i enhver stil.

Beoplay M3 fra B&O 2.500 kr., Bang & Olufsen.

Stockwell ll fra Marshall

Hvordan virker en højtaler?

Er der tale om en bluetooth-højtaler, skal du blot have tilsluttet din mobil eller tablet, og så kan du komme i gang med at lytte til musik på badeværelset med et enkelt klik.

Det smarte er, at alle i husstanden kan deles om den samme højtaler, fordi man simpelt tilslutter sig, når man ønsker at høre musik. Det er nemt at koble sit device til højtaleren. Det betyder, at du ikke skal vente i lang tid, før musikken er klar til at afspille.

Et klassik retro look

Marshalls Stockwell II giver dig en god lyd, som gør, at du kan forbyde dig i din musik, uanset hvor du befinder dig. Der er flere grunde til, at denne model er god at have stående på badeværelset.

Modellen er nemlig mindre end den klassiske højtaler fra Marshall, og så tåler den høj luftfugtighed. Foruden giver dens udtryk lidt kant grundet mærkets ikoniske kendetegn.

Stockwell ll 1.995 kr., Marshalls.

MOVEit fra SACKit
© Foto: SACKit

Kom i godt humør

Vi bruger tid på badeværelset, mere end man forestiller sig. Vi både starter og slutter dagen der, så hvorfor ikke gøre det til en dejlig vane at høre din yndlings playliste.

Også uden at skulle have høretelefoner i, og derved få en god start på dagen?

Nordisk design

Med MOVEit får du god lyd og et lækkert nordisk design, som både kan bruges i hjemmet og tages med på farten. Forsiden af højttaleren er beklædt med stof fra danske Gabriel og Kvadrat.

MOVEit, 1199 kr., SACKit

Esquire 2 fra Harman Kardon
© Foto: Harman Kardon

Et slankt udtryk

Esquire 2 er en bærbar Bluetooth-højttaler, der har et elegant design, hvortil du kan få modellen i tre forskellige farver. Højtaleren har et slankt aluminiums look og passer godt ind på badeværelset.

Esquire 2, 1.699 kr., Harman Kardon.

Portable Home Speaker fra Bose
© Foto: Bose

Højtaler med smart håndtag

Portable Home Speaker fra Bose er en trådløs højttaler til hjemmet, hvor du får en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i én.

Den er klassisk i sit look og har en fin detalje med håndtag, som gør, at det er nemt at flytte den rundt. Den giver en 360 graders lyd, så uanset hvor den står er du sikret god lyd.

Bose højtaleren fungerer godt i rum, hvor der er vand, idet den er vandafvisende, derfor er det oplagt at have den på badeværelset.

Portable Home Speaker, 2.999 kr., Bose.

© Sonos

Klokkeklar lyd i luftfugtigt rum

Sonos' højtaler One er en smart og elegant højtaler med klokkeklar lyd, som er perfekt til brug på badeværelset, da den er designet til at modstå høj luftfugtighed.

Sonos One, 1.699 kr., Sonos.

ONE CLICK fra Libratone
© Foto: Libratone

Hæng den nemt på væggen

One Click har et fleksibelt design, som er oplagt til at have stående på en hylde eller hænge den på væggen ved håndklæderne. Højtaleren findes i fire forskellige farver.

Højtaleren er designet til at være vejrresistent,og egner sig derfor fint til at stå på badeværelset.

One Click, 1.499 kr., Libratone