Genvejen til et badeværelse, der er nemt at holde rent

En lille ændring, der gør en stor forskel - så du kan slippe for at bruge tiden på at gøre rent.

Hvem drømmer ikke om et badeværelse, der er skinnende rent? Men helt ærligt… der er så mange andre sjovere ting at bruge tid på end rengøring.

Hvis du vil bruge mindre tid på rengøring, er der især ét sted på badeværelset, du skal sætte ind.

© Ifö

Går dine weekender med rengøring, praktiske gøremål og endeløs afkrydsning af opgavelisten? Brug mindre tid på rengøring af toilettet ved at vælge et toilet uden skyllekant.

Toilet uden skyllekant

Især toilettet er en udfordring at holde rent på badeværelset, hvor det helt almindelige toilet med indvendig skyllekant er næsten umuligt at holde rent og pænt. Skidt og snavs sætter sig i kanten, og kummen bliver ofte misfarvet – selv hvis du gør dig umage med at gøre rent ofte.

Rimfree® er en ny generation af rengøringsvenlige toiletter fra Ifö. De har ingen indvendig kant, hvor snavs og bakterier kan gemme sig, og de er derfor meget lettere at rengøre.

Det innovative Rimfree® design med toiletskyl uden kant sætter en helt ny standard for hygiejne. Toilettet er super let at rengøre med en hurtig aftørring, og du sparer masser af tid.

Toiletterne fra Ifö findes både i en væghængt og gulvstående model, så du kan finde netop det toilet, der passer bedst til dit badeværelse.

Du kan også få en lidt grønnere hverdag med et Rimfree® toilet, fordi du kan skære ned på de skrappe rengøringsmidler.

© Ifö

Skandinavisk design
Ifö har siden 1887 produceret porcelæn i Sverige. Deres serie af toiletter er allerede elsket af mange danskere, fordi design, funktionalitet og pris går op i en højere enhed.

Designet er inspireret af kontrasten mellem hårdt og blødt, som du kender fra den skandinaviske natur. Det giver dig mulighed for at indrette, så du får en smuk og gennemført, nordisk stil på badeværelset.

Læs mere om Ifö Rimfree, og få inspiration til det skandinaviske badeværelse på Ifo.dk.