Forny dit badeværelse med disse flotte fund

Vi dykker ned i årets nyheder, så du kan få et nyt flot badeværelse.

Duravit håndvask
© Duravit

Danske Cecilie Manz har designet badeværelses-serien Luv for Duravit, der bl.a. indeholder en række elegante håndvaske og vaskemøbler. De runde former og præcise kanter får håndvasken til at fremstå blød og minimalistisk på samme tid. Selve møblet fås med justerbare ben og kommer i seks rolige farver. Her i charmerende lyseblå. Som på foto, 49.650 kr., separat vask, l 60 x b 40 cm, 6470 kr., Duravit.

Alape bicolor håndvask
© Alape

Kontrasterne er i fokus i Alapes nye håndvaskedesign, Bicolor. Her blandes det rå med det polerede gennem en blank, hvid inderside og en mat sort yderside. Special-glasuren fås til et udvalg af firmaets vaske. Fra 2750 kr., Alape.

Svane s17-kollektion bad
© Svane

Svane køkkenets s17-kollektion er også blevet lanceret til badet, hvor den giver et lige så stramt og grafisk udtryk. Fronterne fås i asketræ eller mat laminat i fire forskellige farver. Her ses et design med seriens karakteristiske matsorte ramme, specialdesignede greb og den nye, helstøbte Zoom-vask, der er lavet i samarbejde mellem Svane og Kuma. Opstillingen fås fra 13.572 kr. ekskl. bordplade og spejl, Svane.

Boffi cylinderformet håndvask
© Boffi

Boffi har tilføjet en cylinderinspireret håndvask designet af arkitekten Victor Vasilev til serien Boffi_Code. Vasken er lavet i rustfrit stål med en grå PVD-belægning, der giver et råt udtryk, l 80 x b 42 cm, pris på forespørgsel, Boffi.

Villeroy & Boch artis håndvask
© Villeroy & Boch

Villeroy & Bochs grafiske vask fra serien Artis hører til blandt dem, der har et blødt og kontrastfyldt udtryk. Vasken er lavet i det nye keramiske materiale TitanCeram, der muliggør et tyndt design. Den kommer i fire forskellige former og fås også i et udvalg af harmoniske pastelfarver. Diam. 23 cm x h 16,3 cm, 5904 kr., Villeroy & Boch.

Ex.t plateau vask
© Ex.t

Sebastian Herkner har designet serien Plateau, der skiller sig ud med det æstetiske og praktiske sidestykke. Vasken fås både i rund og oval, samt som fritstående model og integreret vask. Opstillingen fås til 23.620 kr., Ex.t.

Dansani calidris bordplader til badeværelset
© Dansani

Klassiker på mål. Det er blevet muligt at skræddersy et badeværelse i Calidris-serien, fuldstændig som man vil. Bordplader og vaske produceres nu på mål, og farver kan vælges frit. Opstillingen fås for 48.010 kr. ekskl. pendler, hylder og armaturer, Dansani.

Montana badeværelsesmøbler i blå
© Montana

I Montanas nye showroom hænger en farverig udgave af badeværelsesmøblet fra Montana Bathroom. Serien rummer i alt 42 farver, som kan vælges på 12 vaskemoduler og 10 opbevaringsmoduler. Vaskemodulet er her i farven peppermint og fås for 41.630 kr., mens sidemodulet koster 5103 kr. og spejlet 4053 kr., Montana.

Duravit porcelænsvask
© Duravit

Stramt og rektangulært design fra Duravits nye DuraSquare-serie, der kombinerer porcelænsvask med et let væghængt konsolbord i mat sort eller krom som på billedet. Bordet fås med en praktisk glashylde til opbevaring og kan også købes med ben. 11.715 kr., Duravit.

Laufen rektangulær håndvask
© Laufen

Laufens val-serie byder på mange flotte vaske designet af schweiziske Konstantin Grcic. Her ses en rektangulær, der fås i 6 bredder fra 450 til 950 mm og med en eller to haner. Som på foto, 7400 kr., Laufen.

Ifö vask i lysegrå eg
© Ifö

Småt og godt. Underskabe fra Ifös møbelserie Silva passer godt til mindre badeværelser, da de har en begrænset dybde på 125-360 mm. Desuden giver muligheden for vægophæng og integrerede greb ekstra luft til rummet. Fås i hvid og lysegrå eg. 8598 kr. inkl. vask, Ifö.

Tvis Køkkener badeelementer
© Tvis Køkkener

Strømlinet og enkelt design. Badelementerne i Vision-serien fra Tvis Køkkener fungerer godt til mindre rum. De fås i seks forskellige farver og med forskellige grebsløsninger. Her ses en model i lysegråt laminat, der sammen med det grebsløse udtryk skaber et roligt badeværelse med rene linjer. Som på foto, 21.683 kr., Tvis Køkkener.

Dornbracht armaturserie
© Dornbracht

Dornbrachtsnye armaturserie Vaia fås til håndvask, bruser, bidet og badekar i overflader af platin mat og krom. Priser fra 5681 kr., Dornbracht.