© Louise Roe, By Nord

Forny badeværelset med lækre badehåndklæder

Gør dit badeværelse en tand lækrere med smukke, bløde håndklæder.

Blød hverdagsluksus

Badehåndklæder skal først og fremmest være bløde og behagelige, men når de samtidigt er smukke, kan det virkeligt fuldende et badeværelse. Her er fem lækre bud i helt forskellige stilarter, så der er noget til enhver smag.

© Louise Roe

Louise Roe

Louise Roes flotte håndklæder har et fint murstensmønster, som er meget diskret, men alligevel anderledes. Håndklæderne er dejligt bløde og består af 100% bomuld, og de fås i flere forskellige farver, så du kan f.eks. enten få et fint rosa farvepop eller holde dig til en mere klassisk dæmpet mørkegrå.

Køb Louise Roes håndklæde her.

© Ferm Living

Ferm Living

Håndklædet fra Ferm Living er lavet af økologisk bomuld i en fin, blød kvalitet, som tørrer hurtigt. Håndklædet fås i flere fine farver, så de kan passe perfekt ind i dit farveskema, og på trods af den tynde kvalitet har de en god sugeevne.

Køb Ferm Livings håndklæde her.

© OYOY

OYOY

Dotty Towel fra OYOY er, som navnet indikerer, et fint, prikket håndklæde. Det er i sig selv meget simpelt, men skaber lidt spil uden at fylde for meget farvemæssigt, og det kan sagtens kombineres med andre håndklæder, f.eks. OYOYs eget stribede Puun Towel fra samme kollektion. Håndklæderne er lavet i 100% bomuld.

Køb OYOYs håndklæde her.

© By Nord

By Nord

I By Nords AW16-kollektion finder du et anderledes håndklæde, som er vævet i hør. Kvaliteten er helt fin og tynd, men de er ligeså bløde og brugbare som almindelige håndklæder og tørrer endda hurtigere, netop fordi de er så tynde. Håndklædet fås i tre størrelser i farverne hvid, denim og mørkegrå.

Køb By Nords håndklæde her.

© Rikki Tikki

Rikki Tikki

Tile Stone-håndklædet fra Rikki Tikki er designet af Mette Ditmer, og det er inspireret af de aflange fliser, der ses på badeanstalter og gamle huse. Resultatet er et helt simpelt mønster, som alligevel giver lidt kant og skiller sig ud, og det er lavet i 100% bomuld, så det er dejligt blødt.

Køb Rikki Tikkis håndklæde her.