5 flotte armaturer til dit badeværelse

Har du brug for fornyelse på dit badeværelse uden at skifte det helt ud? Så kan du med fordel kigge efter et nyt armatur. Vi har udvalgt fem favoritter.

© Damixa

Med et berøringsfrit armatur sikrer du den bedste hygiejne. Men armaturet "Free" er langt mere, end bare praktisk og hygiejnisk – designet er minimalistisk og elegant med de bløde former. Det er tilmed også nemt at rengøre, da det er designet uden kanter og kroge.

Free, fra 3120 kr., Damixa.

© Grohe

Giv badeværelset et nyt og friskt udtryk med armatur i en anderledes farve. For eksempel i guld? Armaturet fra Grohe er moderne i udtrykket, men afgiver også en undertone af vintage. Armaturet findes også med børstet finish, og kan flot kombineres med både lyst, mørkt og hvidt interiør på badeværelset.

Essence, i farven Cool Sunrise, Grohe.

© Axor

Når vandet flyder fra dette armatur får man associationer til et vandfald. Designet er moderne og skulpturelt, og vil med sikkerhed give badeværelset et nyt og elegant udtryk.

Fra Massaud-serien, Axor.

© Primy

I rent og elegant design står armaturet i rustfrit stål skarpt. Hvis dit badeværelse trænger til et nyt udtryk, så vil sort armatur give det kant.

Shadow-serien, fra 3995 kr., Primy.

© Vola

Elegant og feminint er to ord, der beskriver armaturet fra Vola perfekt. Uden at tiltrække for meget opmærksomhed giver armaturet med den høje, slanke form på diskret vis badeværelset et lækkert og elegant udtryk.

590V, Vola.