5 flotte armaturer til dit badeværelse

Har du brug for fornyelse på dit badeværelse uden at skifte det helt ud? Så kan du med fordel kigge efter et nyt armatur. Vi har udvalgt fem favoritter.

Et armatur med runde former

© Damixa

Dette buede vidunder af et armatur er lavet af krom og stål og er fra Damixas Bell-serie. Vejledende pris: 2.306 kr. Se mere her.

Er du træt af dit badeværelse, og mangler du inspiration til fornyelse? Nogle gange skal der ikke så store ændringer til, før det gør en stor forskel i sidste ende. Nye håndklæder, en lækker håndsæbe eller en udskiftning af armaturet. Altsammen elementer, der kan gøre dit badeværelse mere indbydende for dig selv og dine gæster.

Det gyldne snit

© Axor

Det fine, gyldne armatur leder tankerne tilbage til begyndelsen - nemlig vandrør. Armaturet er fra Axors Axor Uno-serie og lavet i krom, poleret messing og børstet nikkel. Vejledende pris: 7.456,25 kr. Se mere her.

Industriel charme

© Axor

Axors nye Montreux-armatur har et charmerende industrielt look og fås i 15 forskellige overflader - blandt andre rødguld og sort krom. Vejledende pris: 4.623,75 kr. Se mere her.

Fornemt armatur i messing

© Cassøe

Cassøe har lavet denne fine messingdrøm til badeværelset. Armaturet er fra Newform XT-serien og fås også i en lavere udgave. Vejledende pris: 3.395 kr. Se mere her.

Romantisk kobber

© Damixa

Er du til poleret kobber på badeværelset, er dette smukke og romantiske armatur fra Damixas Tradition-serie et godt bud. Vejledende pris: 3.310 kr. Se mere her.

Relaterede Artikler