Feminin hjemmespa

I denne villa nord for København bor en af BO BEDREs stylister og skribenter. Da hendes hjem skulle renoveres, betingede hun sig at få sit helt eget private bad – en feminin hjemmespa – hvor hun nu har et 14 m2 helle med et skønt kar som midtpunkt.

Stylistens feminine hjemmespa
© Andreas Mikkel Hansen
Badeværelset med smukke travertinfliser og nyt koksgråt gulv er udført af Stucco Atelier/ Catherine Asbech. Før var hele badet dækket med de beigefarvede travertinsten, men nu er der påført en base af fibercement for at jævne og dernæst tre lag naturpuds af kalk og marmor. Det er en gammel teknik, der også blev brugt helt tilbage i Pompeji-tiden. Materialerne er fra Stucco Italiano. Gulvet skal blot vaskes med sæbespåner, og hvert femte år påføres en voks, der får det til at skinne igen. Pendel af Tom Dixon og Tolemeo-spots fra Artemide. Den flødefarve- de franske cafestol Tolix er perfekt, både i farven og med dens lette udtryk. Den skønne dobbeltvask var her, da familien købte huset. Lignende kan fås hos Genbyg.

Badekarret som midtpunkt
© Andreas Mikkel Hansen
Karret er også pudset op, så det bliver en forlængelse af gulvet. Der er direkte udgang til soveværelset fra badet.

En svaghed for æsker
© Andreas Mikkel Hansen
Kvinden i huset elsker dekorative æsker, og her er de samlet i høje stabler. Men de har ikke kun en æstetisk funktion, de gemmer på smykker og andre små ting.

Hylde til beautyprodukterne
© Andreas Mikkel Hansen
Enhver kvindes drøm. En lang hylde med plads til alle beautyprodukterne. Fotoet stammer fra en boligreportage skudt af Per Wadskjær.