Brugbar badkollektion fra Axor

Mød italienske Antonio Citterio, som tilhører superligaen af designere og er manden bag den nye brugbare badkollektion fra Axor.

Hvem er verdens førende designer? Og hvem er det inden for det særlige område, der hedder bad? Italienske Antonio Citterio kunne aspirere til begge titler. Han er et fyrtårn i moderne design og er kendt for at skære en ting helt ind til benet, men samtidig beholde elegancen. Hvad enten det gælder en sofa for B&B eller en lampe for Flos. BO BEDRE møder ham i Milano - få skridt fra hans eget kontor - i Axors showroom i hjertet af designbyen. Det er hans tredje badkollektion for Hansgrohes brand Axor, og interessant nok går den ikke deciderede nye veje, men lægger sig designmæssigt mellem de to tidligere linjer. Kodeordet har denne gang været det umiddelbare og praktiske.

Jeg tror, vi alle har prøvet at komme ind på et hotelværelse og haft problemer med at finde lyset og senere slukke det hele igen. Det kan være lidt af et mareridt også, når vi går ud på badeværelset uden briller og bliver udfordret af bruseren eller armaturet. Det at åbne for den kolde eller varme hane skal ikke kræve noget af brugeren, men være en god og nem oplevelse, siger Antonio Citterio og peger på den nye hotelbruser i kollektionen, hvor det er meget tydeligt angivet, hvilken af de to brusere man har tændt for.

Kollektionen Axor Citterio E består af 37 dele, hvor der er kælet for overflader, så de er behagelige at røre ved og så tidløse, at de kan indgå i mange hjem.

Armaturerne i Axor Citterio E er fremstillet i seks ridsefaste overflader i krom, guldoptik, rødguld, sort krom, nikkel og bronze. Alle fås i en børstet og en poleret version. I handlen i løbet af foråret, endnu ikke prissat, Hansgrohe.