Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Badeværelse i villalejlighed skal moderniseres

Der bliver tænkt ud af boksen, når badeværelset skal istandsættes!

Luft til badeværelset

Hej Lone,

Vores førstesals villalejlighed fungerer godt, med 2 store stuer, et godt soveværelse og kammer, og et gammelt men velindrettet køkken, men vi har et problem med badeværelset.

Det er gammelt og tæret og står for modernisering snarest i det nye år, men vi ville samtidig meget gerne have det flyttet ud til facaden for at få dagslys og ikke mindst udluftningsmulighed.

Umiddelbart ville vi flytte badet ud i kammeret bag køkkenet men her får vi mulighed for at få en altan sat op, og så giver det ikke rigtig mening.

Har du andre ideer så er vi friske,- vi kan selv lave en del så tænk gerne ud af boksen.
Vi skal ende op med to værelser og god plads i stuerne.

Mange hilsener Joan og Kim, Værløse

Hej Joan og Kim, og godt nytår,

Hvis jeg må fabulere helt frit, så vil jeg foreslå en noget større om-rokering for at få alle jeres ønsker opfyldt, samtidig med at I får fuld glæde af den kommende altan.

Ved at nedlægge og fjerne det eksisterende bad helt, får I et meget større fordelingsrum. Det vil nemlig kunne give direkte adgang til rummene i den nye opdeling, så der ikke er gennemgangsrum, sådan som I har det i dag, hvor man skal igennem køkkenet for at komme til kammer og soveværelse.

Indret værelse og bad i det oprindelige køkken. Flyt det nye køkken-alrum om til kammer/soveværelsessiden ved at slå de to værelser sammen, så I får altanen i alrummet. Herfra adgang til den store opholdsstue med genbrug af jeres fløjdøre, og endelig soveværelse i den nuværende spisestue. ( I behøver ikke at blænde døråbningen fra soveværelse til opholdsstue).

Hvis I synes, kan I opdele entreen i et mindre vindfang med skabe og knager til overtøjet og derved få et lunt og møblerbart fordelingsrum, hvor der kunne blive fin plads til bogreoler, et hyggeligt konsolbord med spejl og plads til nøglerne, en slagbænk eller noget helt fjerde.

Selvom det er fristende at holde det helt åbent imellem forstue og alrum, vil jeg nu alligevel anbefale jer at sætte en glasdør i ind til køkken-alrum, så der kommer to døre imellem bad med toilet og alrummet.

Køkkenet kan indrettes på andre måder end den på skitsen, blot skal vask og opvaskemaskine holdes på samme side som badeværelset af hensyn til vand og afløb, og så skal I tænke over hvor langt et bord I gerne vil kunne sidde ved, når der er fest og gæster.

Mange hilsener Lone

© Lone Barslund – NU

© Lone Barslund – EFTER

Relaterede Artikler