Badeforhæng eller brusevæg? Valget sætter sit præg på badeværelset

Find inspiration her, så du kan tage det helt rigtige valg

badeværelse brusevæg badeforhæng bad glas
© inr.dk

For det mindre badeværelse er en brusevæg med dør et godt valg. Som man kan se på billedet, kan glasset tilpasses skråvægge, og dermed optage så lidt plads som muligt i hjørnet. Den elegante glasvæg gør også, at badeværelset ikke synes mindre, inr,dk.

badeværelse brusevæg badeforhæng bad fermliving
© Fermliving

Med badeforhæng er der lidt bedre mulighed for at sætte et personligt og farverigt præg på badeværelset. For eksempel giver dette forhæng badeværelset kant med det grafiske print. Videre kan badeforhænget være med til at binde de resterende farvevalg på badeværelset sammen. 649,00 kr., Fermliving.

badeværelse brusevæg badeforhæng bad glas
© inr.dk

Målet med de fine brusevægge er ofte, at de skal fylde så lidt som muligt og næsten være usynlige. På den måde optager de ikke plads, eller tager unødigt lys fra resten af rummet, inr.dk.

badeværelse brusevæg badeforhæng bad zone blå hvid
© Zone

Rolige farver er et populært valg i til indretningen på badeværelset. Dette flotte badeforhæng fra Zone giver med sine blå og hvide nuancer et roligt udtryk, men de grafiske tern giver alligevel forhænget noget kant, Zone.

badeværelse brusevæg badeforhæng bad glas fliser
© redtz.dk

En brusevæg i glas giver god mulighed for, at indrette resten af badeværelset med farver. Om det er armaturen, fliserne eller håndklæderne der tilføjer farve ril rummet, er helt op til dig, redtz.dk.

badeværelse brusevæg badeforhæng bad yoyo
© Yoyo

Ligesom ved brusevæggen kan badeforhænget også findes i meget diskrete farver, som tillader resten af rummet at være mere sprælsk. Dette forhæng fra Yoyo går, med sine grå toner, næsten i et med væggen, og giver plads til en mere udfordrende indretning, Yoyo.