8 opbevaringsløsninger til det lille badeværelse

Få inspiration til 8 praktiske opbevaringsløsninger til det lille badeværelse.

© SkabRum

Luksus på få kvadratmeter

Med dette lille badeværelsesmøbel kan du få et både praktisk og eksklusivt badeværelse. Med sine blot 45 x 25 cm optager det lille møbel minimal plads, mens det samtidig giver mulighed for opbevaring. Man kan både få badmøblet i eg, røget eg, bambus eller som hvidlakeret.

Badmøbel i bambus, 8.800 kr., SkabRum.

© House Doctor

Rustikt skab

Fint skab fra House Doctor i rustfrit stål og med glaslåge. Lad skabet tilføre et rustikt og råt udtryk til dit badeværelse, og brug det til at opbevare cremer, parfume, smykker og lignende på de tre hylder.

House Doctor zinkskab, 2.349 kr., fundet hos By Dahl Living.

© Ellos

Hylde, knagerække og spejl på én og samme tid

Lad denne fine knagerække med både hylde og spejl skabe en hyggelig og feminin stemning på badeværelset. Du kan hænge gæstehåndklæderne på knagerne og have alt fra duftpinde, pynteting og smykker på den lille hylde.

Knagerække Annie med spejl, 749 kr., Ellos.

© Cubiko

Spejl med skjult opbevaring

Smart spejl til badeværelset med skjult opbevaringsplads på bagsiden. Spejlets design er enkelt, og det er tilpas stort til det mindre badeværelse.

Derudover er det guld værd med den smule opbevaringsplads, som det rummer på bagsiden, da man her kan gemme hverdagsting såsom vatrondeller og cremer væk, men samtidig have dem lige ved hånden.

Cubiko Spejl, 849 kr., fundet hos Moods.

Er du på jagt efter et spejl til badeværelset? Se om du kan finde et i vores store samling af badeværelsespejle.

© Kvik

Småt og praktisk

Lille, men enormt praktisk badeværelsesmøbel med vask fra Kvik. Udover det rummelige skab er der tre åbne hylder, som du kan bruge til de ting, du bruger mest, eller til pyntegenstande.

Møblet er lige stort nok til, at der er plads til en sæbedispenser og et tandpastakrus på kanten af vasken, hvilket må siges at være en luksus på det lille badeværelse.

Milk badeværelsesskab, 2.228 kr., Kvik.

© By Wirth

Enkel og minimalistisk

Flot og helt enkel håndklædeholder som passer ind på ethvert lille badeværelse. Denne håndklædeholder giver dig mulighed for at opbevare dine håndklæder på en fin og simpel måde. Egetræspladerne står i kontrast til de rustikke metalstænger, og som helhed bidrager denne håndklædeholder til en luksuriøs stemning på dit badeværelse.

Towel Rack, 525 kr., By Wirth.

© IKEA

Ingen faste pladser

I dette praktiske og rummelige rullebord kan du gemme alt det væk, som ikke pynter på badeværelset. Og du kan tilmed rulle bordet rundt, som det passer dig. Der behøver altså ikke at være en fast plads til rullebordet på badeværelset, hvilket gør det langt nemmere for dig at finde plads til de øvrige ting, som du skal have plads til på dit badeværelse.

Rullebord, 149 kr., IKEA.

© Gustavsberg

Udnyt højden

Dette praktiske skab udnytter loftshøjden på dit badeværelse optimalt, mens det nærmest ingenting fylder i bredden eller dybden.

Her kan du gemme alverdens ting væk og på den måde skabe et mere uforstyrret og roligt udtryk i resten af rummet. Kombiner eventuelt højskabet med et bademøbel i samme design for at skabe en god sammenhæng.

Graphic højskab, 4.840 kr., Gustavsberg.