8 ekstraordinære badeværelser

Vi har samlet 8 fantastiske og unikke badeværelser, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Se dem her!

BADEVÆRELSE I LOUNGE STIL
© Kristian Septimius Krogh

Dette badeværelse er placeret på Islands Brygge i København. Her kan du ligge i badekaret og nyde udsigten ud over vandet og byen. Gardinerne skaber loungestemning, og spejlmøblerne står i kontrast til resten af det stilrene rum. Se resten af penthouse lejligheden her.

NYTÆNKENDE BADEVÆRELSE
© Andreas Mikkel Hansen og CPH Nest

Dette badeværelse ligger i en lejlighed, der har udsigt til Themsen. Hvorfor ikke udnytte det på badeværelset? Derfor er der en glasvæg mellem bade- og soveværelse. Bemærk den elegante løsning med de hængende spejle, så de ikke tager udsynet. Se de andre rum i lejligheden her.

RO PÅ BADEVÆRELSET
© Lars Kaslov

Velkommen indenfor i denne oase af et badeværelse. Ejerne skaber ro og harmoni ved at bruge de samme fliser på både gulv og vægge. Snup en tur i spabadet eller slæng dig i morgenkåben til film på kurvesofaen. Dette badeværelse er fyldt med et hav af specialløsninger, så det til sidst blev ejernes drømmebadeværelse. Se alle specialløsningerne og resten af badet her.

TAG BAG MED UDSIGT
© Andreas Mikkel Hansen

Ejerne ville have nyt badeværelse. De var inspireret af internationale hoteller og deres spaområder. Resultatet blev en 64 kvadratmeter stor wellnessafdeling.

Psst. Den japanske have blev ganske enkelt anlagt for at falde i tråd med wellnessstemningen fra badeværelset. Hvem ville ikke nyde en søndag formiddag her?

Drøm dig væk i resten af badeafdelingen her.

ANTIK MØDER MODERNE
© Torben Petersen

Et helt rum blot til dette badekar. Her kunne man sikkert fordrive mange timer. I rammen over badekaret hænger en antik katolsk præstetrøje, også kaldet en messehagel. Fantastisk kombination af antik og moderne. Se resten af det 20 kvadratmeter store bad her.

BADEVÆRELSE, DER ER HELT SIT EGET
© Toronto Interior Designers & Decorators Shirley Meisels

Badeværelset her kunne meget vel være placeret på et af de hotteste nye hoteller et sted i Europa. Men det er det ikke. Stilen er enkel, og så alligevel ikke. Gulvet er belagt med fliser i et eksklusivt mønster, mens lampen er en vægdekoration i sig selv. En ting er sikkert: dette badeværelse er helt sit eget. Se resten af den farverige bolig her.

PANG-GUL
© Plasterlina

Dette badeværelse overrasker. Stilen er enkel og eksklusivt. Alligevel har ejerne valgt en vask i en knaldgul farve. Farven står i fin kontrast til de andre elementer. Se den fantastiske bolig her.

BADEVÆRELSE MED BIBLIOTEK
© Tim Wahlfried

Var det noget med et bibliotek på toilettet? Måske ikke, men dette tapet skaber i den grad personlighed på badeværelset. Hele udtrykket bliver afbalanceret, fordi farverne er holdt i samme nuance. Bliv inspireret af hele boligen her.