8 baderum du kun kan elske

Badeværelset er de senere år blevet et af hjemmets vigtigste rum. Hvor det tidligere var lidt gemt væk, er badet i dag et centralt rum, som vi elsker at være i.

© Aubo

Badeværelset fra Aubo er sat i en næsten dramatisk setting med grå betonvægge og sandstensgulv. Her passer de mørke farver på Black Oak Line perfekt, og er med til at skabe en fortættet stemning.

© Bedre Bad

Badeværelset her er indrettet i et hus, der er fredet på kyds og tværs. Det var derfor en udfordring at finde en stil, der passede til resten af huset. Men ved at bruge møbler med et almue-præg og dertil fritstående vask og kar, bevares stemningen, samtidig med at badet er topmoderne og rart at opholde sig i.

© Duravit

Cecilie Manz har designet Luv-serien for Duravit, som består af både vask, kar, spejl og møbler. Stilen er en anelse retro eller landlig, men med et snit, der passer flot ind i det moderne hjem. Opstillingen her, er nærmest Wilhelm Lundstrømsk.

© Fliseuniverset

Tanken om at badeværelset i stigende grad bliver en del af opholdsrummene kommer flot til udtryk i dette rum. En enkel marmorbeklædt væg deler mellem soveværelse og badefaciliteterne, og møbleringen er taget fra butikkernes katalog til stue eller lounge.

© EX.T

Norm Architects har lavet den flotte badserie for Ex.t, hvor bløde og runde former veksles med hårde kanter og rette vinkler. Her sat op i et vidunderligt råt badeværelse.

© Simonsen & Czechura

Simonsen & Czechura er kendte for deres snedkerede køkkener og badinventar. Det stringente og lyse vaskemøbel på dette foto er rummeligt og giver tyngde til rummet. bemærk, at der er åbnet op med en glasvæg mellem toilet/vask og badfaciliteterne.

© Fliseuniverset

Hotelstilen er hot i disse år, hvor flere og flere rejser og oplever nye spændende indretninger på alverdens hoteller. Et omdrejningspunkt for denne stil er, at man arbejder med flere funktioner i rummet. Her har man åbnet op mellem bad og soveværelse/opholdsrum, hvilket giver en skøn integreret oplevelse. Fx er fliserne fra værelset ført videre ud på badeværelset, hvilket giver en flot sammenhæng.

© Svane Køkkenet

Svane Køkkenet er en af de traditionelle køkkenfirmaer, der har bevæget sig ud i badeværelset. Det giver mulighed for at skabe sammenhæng mellem bad- og køkkenindreting. Materialerne er, som i mange af de øvrige badeværelser, naturlige og nordiske med et præg af, at de lige så godt kunne passe ind som en skænk i stuen eller et møbel til entreen.