6 ting til badeværelset, der trender lige nu

Bliv guidet til seks sikre køb, der opgraderer dit badeværelse fra lækkert til delikat.

Dufte, design og opbevaring
© Amace

Lækre detaljer, blanke overfalder, skønne dufte og elegant design. Det er essensen af Amace Scandinavia, der specialiserer sig i accessories til badeværelset. Den nye kollektion består af duftlys, opbevaringsæsker, spejle og dispensere i smukke materialer – og til priser, hvor alle kan være med. Produkterne på billedet koster fx fra 149 – 299 kr. Nærmeste forhandler oplyses hos Rikkitikki eller på tlf. 98572755.

Strålende solskin på badet
© Caravane

Det smukke messingspejl fra Caravane er dekadent på den flotte måde. Det måler 80 cm i diam. og koster 2210 kr., Caravane. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 51812634.

Bad-inventar med følelse
© Duravit

Luv er designet af Cecilie Manz, der med serien for første gang designer bad-interiør. Feminint og markant på samme tid – man kan ikke andet end holde af designet. Serien består af møbler, vaske, badekar og spejl. Som på foto 49.650 kr., Duravit.

Man må gerne være lidt krukket
© Kristina Dam

Kukker og anden opbevaring til vatpinde, øreringe, vat-rondeller og meget mere er nødvendige. Og hvorfor ikke gøre en dyd af nødvendigheden med disse fine låg-krukker? Fås i tre størrelser fra 750 kr., Kristina Dam.

Blødhed er wellnes
© Rosenberg

En lækker badekåbe er prikken over i'et i en god badoplevelse. Her er et eksempel i kimono-inspireret stil i 100% økologisk dyrket bomuld. Fås også i rosa, sand og blå, 1099 kr., Rosenberg CPH.

Man skal kunne se sig selv i øjnene
© Zone

Et godt makeup-spejl er et must på badeværelset – og gerne et, der som dette, kan vippe: Så kan man indstille det så det passer, uanset højde. 249 kr., Zone.