© Benjamin Media

5 badeværelser fra verdens luksushoteller du vil elske

Drøm dig væk til selvforkælelse på disse hoteller, der har nogle af de smukkeste og mest spektakulære badeværelser i Europa.

Hvis der er én ting, luksushotellerne er mestre i, så er det at gøre badeværelserne til en oase, hvor verden udenfor forsvinder og roen sænker sig, når du lukker døren. Aaaaah...

Men hvordan skal du indrette dig, for at få den helt specielle og eksklusive stemning fra luksushotellerne? Vi åbner dørene til nogle af de smukkeste hoteller i Europa og giver dig et smugkig ind i det helligste – badeværelserne.

Fælles for luksushotellerne er, at de alle har valgt en helt speciel detalje på badeværelserne for at gøre dem endnu mere luksuriøse - nemlig douchetoiletterne AquaClean fra schweiziske Geberit.

© Benjamin Media

1. Hotel d’Angleterre, København

Danmarks helt eget luksushotel i verdensklasse, der efter en gennemgribende renovering i 2013 har indrettet deres badeværelser i en lys, skandinavisk stil med klare internationale træk. Masser af marmor og store spejle med lys, der kan dæmpes, giver en gennemført eksklusiv stemning.

© Benjamin Media

Toiletterne på d'Angleterre er fra schweiziske Geberit og er med til at bidrage til en luksuriøs oplevelse på badeværelset, der både er smukt design med en unik funktion – det er nemlig douchetoiletter, som er meget efterspurgt af især udenlandske gæster.

"Vi har mange asiatiske gæster, der er vant til dem hjemmefra, men for os danskere, kan det godt være en ny oplevelse med douchetoiletter. Vi tog et bevist valg om at være first movers på dette, og det har vi ikke fortrudt. Især vores stamgæster har taget godt imod det," siger Alan Evens, der er Creative Director på d'Angleterre. Se hele galleriet fra d’Angleterres smukke badeværelser her.

© The Wellesey Hotel, London

2. Wellesey Hotel, London

En gammel jazz-klub havde til huse, hvor boutique-hotellet Wellesey nu ligger lige overfor Hyde Park i London. Hotellet er holdt i en moderne og eksklusiv art deco-stil, og der er kælet for badeværelserne i de 36 suiter, hvor væggene er beklædt med marmor.

© Baur au Lac Zurich

3. Baur au Lac, Zurich

Schweizerne ved, hvordan man indretter luksuriøst - og det er ikke uden grund, at mange af de mest kendte luksusprodukter som fx armbåndsure stammer fra Schweiz. Det afspejler sig også på det smukke hotel Baur au Lac i Zurich, hvor de også har installeret douchetoiletterne fra Geberit for at højne luksusfølelsen på badeværelset.

”Vores filosofi er altid at være et skridt foran i spillet. Vi valgte toiletterne AquaClean Mera fra Geberit, fordi vi er meget imponerede over dette produkt. Det opfylder vores standarder og krav med hensyn til funktioner. Derudover har det den æstetiske appel krævet af alle produkter i et hotel som Baur au Lac." fortæller Wilhelm Luxem, administrerende direktør på Baur au Lac.

© ©Stefan Kraus, Kpictures / Maison Albar Hotel Paris Champs Elysees

4. Maison Albar Hotel, Paris

Badekar i soveværelset? Ja, hvorfor ikke. På det eksklusive hotel Maison Albar i Paris får du virkelig følelsen af at bo som en ægte fransk boheme. Indretningen er gennemført boudoir-stemning, der især appellerer til livsnyderen - kan du se dig selv med et glas champagne i badekarret?

© Grand Resort Bad Ragaz

5. Grand Resort Bad Ragaz

Det er balsam for sjælen at overnatte på det femstjernede hotel i Schweiz, hvor badeværelserne har en fantastisk udsigt mod de smukke, bjerge. Naturen er trukket indenfor med smuk, sort marmor, der giver et eksklusivt udtryk og står i flot kontrast til de klassiske hvide elementer på badeværelset.

Vil du have luksusfølelsen derhjemme? Indret med gennemførte elementer fra schweiziske Geberit - læs mere og find dine favoritter på www.geberit.dk