Loppemarked
© Copenhagen Media Center / Sebastian Himmelstrup

9 loppemarkeder og antikbutikker, du skal besøge i sommerlandet

Fra Tisvilde over Hou til Nakskov – vi har fundet frem til ni steder rundt i landet, som er et besøg værd, når det er tid til at shoppe lopper.

Bliver ferien holdt i det danske landskab, så er der ikke noget bedre end at opstøve et loppemarked eller finde den lokale antikbutik. Det er ofte her - langt væk fra storbyen - at man kan gøre nogle virkelig gode fund til en endnu bedre pris. Tit kræver det dog god tålmodighed at finde frem til det helt rigtige loppeguld, men når det først er fundet, føles det som at finde en hemmelig skat.

Vi har fundet frem til ni steder rundt i landet, som er et besøg værd, når shoppetrangen melder sig, og du har tid til at gå på opdagelse.

Lagunen Kræmmer og Loppemarked i Hou

I den lille turist- og havneby Hou nord for Limfjordens østlige udmunding, bliver der afholdt loppemarked hver lørdag fra uge 25 til 32. På markedet kan man finde alt fra fra friske grøntsager og snacks til alverdens gode og billige tilbud fra de mange kræmmerboder. Er man på de kanter, er det en oplagt sommeraktivitet for loppeentusiaster, og der er god chance for at gøre et godt fund i de ca 100 stande. Markedet er placeret ved Hals Strand Camping, Lagunen 8, Hou, 9370 Hals.
Læs mere her

Vig Kræmmermarked

I Vig kan man gøre et godt fund hver onsdag og lørdag hele sommeren igennem, når Vig Tuske- og Kræmmermarked finder sted. Begge dage er der åbent fra 9-14 og i de mange boder kan du finde alt fra dansk design og antikviteter over vinyler og keramik til porcelæn og kunst. Markedet finder sted på Vig Stationsvej 9, bag Aldi og Netto.
Læs mere her

Der var Engang, Nakskov

Midt på hovedgaden i Nakskov ligger butik Der var Engang. Her kan man finde et stort udvalg af glas, porcelæn og keramik, men også andre kuriosa som fx gamle billedrammer, tasker og bøger. Der var Engang er overskuelig og varerne er inddelt efter kategori - og så er der åbent året rundt tirsdag - lørdag. Du kan finde butikken på Søndergade 33, 4900 Nakskov.
Læs mere her

Fru Sauer, Tisvilde

Var det noget med en gammeldags Raadvad brødskærer, en velholdt Le Klint lampeskærm eller måske en fin antik teakkommode? Hos Fru Sauer i Tisvilde kan man finde lopper, genbrug, antik, design, retro, keramik og meget mere. Udover genbrugsfund bliver der også solgt kaffe og vin fra kaffevognen, der holder foran butikken på Holløselund Strandvej 44.
Læs mere her

Bagagerumsmarked i Skalborg

Den anden søndag i måneden, er der såkaldt bagagerumsmarked i Skalborg uden for Aalborg. Her kan man finde ægte retro, nostalgi og vintageting fra de mange private stande mellem kl. 9.00-15.00. Udover genbrugssager, sørger Skalborg Sportsklub og Kalles-Kaffe for salg af kaffe, vand, pølser, kage m.m. på pladsen. Markedet finder sted på Dyrskuepladsen, Hobrovej 437 uden for Aalborg.
Læs mere her

Loppemarked på Bryggen

På udvalgte søndage bliver der afholdt stort loppemarked på Islands Brygge i København. Med over 150 stader er det et af byens største markeder, så der er god chance for at gøre et godt fund. Og så ligger det lige ved vandet og i grønne omgivelser, så uanset om loppeguderne tilsmiler dig eller ej, så er markedet et besøg værd. Loppemarked på Bryggen er placeret lige ved Kulturhuset, Islands Brygge 18 og finder sted: 31. Juli, 21. August, 11. September og 2. Oktober.
Læs mere her

Byens Butik, Allingåbro

I den lille by Allingåbro på Norddjurs kan man hele året rundt gøre et godt køb i Byens Butik. Her finder man hele 1000 m2 fyldt med alt fra pallisander sofaborde over Kosta Boda vaser til fine keramikkopper. Her er måske lidt langt imellem de danske designklassikere, til gengæld er der garanti for unikke loppefund. Butikken har åbent tirsdag-lørdag og er placeret på Jernbanegade 40, 8961 Allingåbro.
Læs mere her

Søllerød Loppemarked

På Holte Stationsvej kan man hver søndag hele sommeren finde Søllerød Loppemarked. Med over 50 stande er der nok at vælge imellem af især nips, antikviteter og tøj. Loppemarkedet har åbnet 8.00-14.00 og er placeret på skovparkeringspladsen lige overfor Holte midtpunkt og Rådhuset.
Læs mere her

Loppetorv på Frederiksberg

Hver lørdag fra 9.00-15.00 kan man gøre et godt køb på Loppetorvet på Frederiksberg. Markedet, der er placeret lige ved Rådhuset, finder sted i hele sommerhalvåret fra april til oktober. Det store loppemarked er populært, så mød op i god tid, hvis du skal have fingrene i de bedste skatte.
Læs mere her