© Primacol

4 anderledes og rå vægge der vil forvandle dit hjem

Så nemt kan du udskifte dine ensfarvede vægge med tidens mest populære trends.

Hvis du ønsker forandring i dit hjem, har det længe været en oplagt løsning at male et par vægge i en markant farve. Nu er tiden kommet til nye populære trends, som gør hjemmet endnu mere unikt.

Primacol har med produktet dekorative malinger gjort det nemt at skabe anderledes designs på væggene, som giver et mere råt og cool look end almindelig ensfarvet maling. Du kan blive inspireret af fire af disse smukke vægge her.

1. Hullet, rå betonvæg

Betonvægge er mere populære end nogensinde, og det er ikke uden grund. En enkelt væg i det rå materiale giver øjeblikkeligt hjemmet et industrielt look, der skaber kant og kontrast. Primacols betonmaling, som er en del af deres dekorative malinger, giver overfladen den typiske råhed samt fordybninger og afskalninger som ægte beton.

Tip: Den flotte overflade bliver yderligere fremhævet i samspil med træ- og glaselementer og store grønne planter.

© Primacol
© Primacol

2. Fin og anderledes "silke"-væg

En anderledes og stilren væg får du med Primacols dekorative maling Royal Silk. Det er en maling af høj kvalitet med en struktur, der minder om en silkeoverflade. På grund af et perlefillermateriale i malingen får væggen en smuk perlemors-effekt i lyset, som giver et helt særligt og eksklusivt udtryk. Den fås både med guld- og sølvbase.

© Primacol

3. En antik forvandling

Hvis du ønsker en helt unik væg, der genskaber en sydlandsk stemning, er spartelmassen Anticco en oplagt løsning. Spartelmassen er nem at påføre og designe, så den skaber en smuk og ru overflade, som imiterer sandsten eller gamle vægge.

Anticco kan i øvrigt sammensættes med andre specielle malinger og effekter fra Primacols dekorativ-serie, så du kan få lige det antikke og eksotiske look, du ønsker.

© Primacol

4. Den moderne betonvæg med små huller

Hvis du synes, at den almindelige betonvæg er for grov, findes der et finere og meget populært alternativ. 'Dekorativ beton' er Primacols finkornede mineralpuds, som giver en perfekt imitation af rå beton gennem både farve, mønster og små huller. Væggen er den perfekte dekoration til det nordiske look og skaber i høj grad dybde og kontrast i alle rum.

© Primacol

Skab præcis den væg, du ønsker

Du kan finde mange flere dekorative malinger, som kan kombineres på alle tænkelige måder, så du kan ændre udtrykket i dit hjem, præcis som du ønsker. Særligt Primacols glimmermalinger, Let's Shine og Mystic, er enormt populære. De er oplagte til børneværelset eller til blot at tilføre kedelige vægge glæde og identitet.

Se meget mere på Primacols hjemmeside, hvor du kan blive inspireret, finde din nærmeste forhandler eller se guidende how to-videoer, så du kan komme godt og nemt i gang med at forvandle dit hjem.