3 tips til dig, der ofte har lyst til at lave om i indretningen

Er du en af dem, der ofte ændrer i indretningen derhjemme og ikke kan holde dig tilbage, når en ny trend ser dagens lys? Vi har samlet tre gode råd, så du nemt kan udleve dine nyeste indretningsidéer.

Vi kender alle trangen til, at der skal ske noget nyt i indretningen. Måske er du faldet for en ny trend som for eksempel et særligt materiale, en farve til sofaen, eller måske er du bare træt af de møbler, du har? Det kan dog være en udfordring at skifte ud i indretningen, da vi ofte har vores møbler flere år ad gangen. Så hvordan kan du give stuen et nyt look uden alt skulle skifte alle møbler ud? Vi har samlet tre gode råd, du kan lade dig inspirere af.

Start med tilbehøret

Den mest enkle løsning, når du har forelsket dig i en ny trend eller gerne vil prøve noget nyt i indretningen, er at udskifte dit boligtilbehør. Det kan være alt fra puder i sofaen, plaiden eller mindre dele som vaser, lysestager mv. Boligtilbehør er ofte mindre investeringer, hvilket gør det muligt at lege lidt mere med udtrykket og afprøve nogle modige farver eller materialer, som du måske ikke ville turde ved køb af større møbler som for eksempel sofaen.

Tilføj moduler med tiden, når dine behov ændrer sig. Her er det Sofacompanys modulsofa 'Dane'.

Tænk fleksibelt

En sofa er et af de største møbler - og også ofte en af de største investeringer - vi har i stuen. Derfor er den ikke lige til at skifte ud, hver gang vi får lyst til at indrette på en ny måde. Her kan en modulsofa være løsningen. På den måde kan du få en fleksibel indretning, hvor du nemt kan ændre udtryk, størrelse og form på din sofa og dermed indrette din stue helt anderledes.

Sofacompany har designet den smukke modulsofa ‘Dane’, der har fem forskellige modultyper, og kan kombineres på mange forskellige måder. På den måde kan du nemt flytte rundt og tilføje moduler hen ad vejen, hvis dine behov ændrer sig, og du gerne vil gå fra en hjørnesofa, en lige 3-personers sofa eller tilføje en chaiselong.

Ændr stemning med lys

Belysning kan have stor indflydelse på, hvordan atmosfæren i et rum opleves. Det kan være svært at sætte fingeren på præcis, hvad der gør, at et rum føles behageligt at være i. Trænger du til forandring kan du overveje en anderledes belysning i rummet. Måske er det en ny lampe, lysstyrken eller måske bare placeringen af dine lamper, der skal ændres. Overvej, om der er mørke hjørner eller vinkler i din stue, som kunne belyses bedre eller få rummet til at ændre karakter.