© Samsung

3 eksklusive trends, vi gerne vil have på væggene

Mangler du inspiration til, hvad du skal dekorere dine vægge med? Her er de største trends, som kan løfte din indretning til et nyt niveau.

Når det kommer til boligindretning, er der ét sted, vi kan have svært ved at finde på nye idéer: væggene. Det er ikke altid, at de bliver udnyttet til fulde, og de står ofte urørte, mens vi bruger tid på at finde det rette billede eller den rette farve til at pryde dem.

De senere år er der kommet fokus på netop at male dem i alverdens farver, men hvad kan vi ellers gøre med de bare vægge, som står og kalder på en dekorativ makeover? Her får du tre store trends, som kan skabe nyt liv til dine vægge, lavet i samarbejde med Samsung.

1. Iøjnefaldende vægbeklædning i naturmaterialer

Det seneste stykke tid har elegante, slanke trælameller været en stor trend, når det kommer til at beklæde væggene. Trælamellerne fandt vej til vores indretning som en løsning på akustikproblemer – særligt inden for nybyg, men de har af gode grunde fået lov at blive, da de både er æstestisk flotte og bringer naturen indenfor. De kan endda bruges på alle overflader og i alle rum, hvor de lækre naturmaterialer giver et autentisk og luksuriøst look.

Du kan også bringe andre rå naturmaterialer i spil på dine vægge. Eksempelvis er både terrazzo og marmor materialer, som længe har fungeret som stilfulde tilføjelser i det moderne hjem.

© Getty Images
© Unsplash

2. Et eksklusivt tv, der bidrager til æstetikken

I de fleste hjem er der et fjernsyn, men ofte glemmer mange at tænke over, hvordan de kan bringe det i spil på en æstetisk måde. Det er en rigtig god idé at gå på udkig efter et tv, som kan løfte indretningen, da det er smart også at bruge et element, som i forvejen har sin plads i hjemmet, med en dekorativ hensigt.

Samsung har skabt det eksklusive tv 'The Frame', som nemt kan personaliseres og tilføre noget ekstra til dit hjem. Selve designet er stilfuldt og minimalistisk, og du har mulighed for at vælge fjernsynets ramme i forskellige farver og materialer. Det ekstra særlige ved The Frame er dog, at det kan forvandle rummet til et galleri med en endeløs kunstsamling. Når tv'et er slukket, fyldes stillbilledet nemlig ud med billeder, som står knivskarpt.

Udover en imponerende lyd- og billedteknologi, kan The Frames innovative skærm vise dine yndlingskunstværker. Der findes nemlig en Art Mode-funktion, hvor du kan indstille fjernsynet til at vise et stort udvalg af kendt kunst med et abonnement på Samsung Art Store, som har et udvalg med over 1.400 værker.

© Getty Images