10 storbyer i Europa, du skal besøge i foråret

Planlægger du at tage på en skøn storbyferie i foråret? Så se med her, hvor vi giver dig 10 storbyer i Europa med lunt vejr, solskin og blomster der dufter.

Paris, Frankrig
© iStock: instamatics

Paris er et oplagt valg til en storbyferie i foråret. På denne årstid begynder byens kirsebærtræer nemlig at blomstre, hvilket skaber en helt specielt atmosfære i kærlighedens by. I byen kan du fx tage en slentretur langs Seinen eller opleve det romantiske Montmartre med caféer og cabaret.

Amsterdam, Holland
© iStock: dennisvdw

Få en skøn forårsoplevelse i tulipanernes by, Amsterdam. Hvis vejret er til det, kan du gå på opdagelse langs byens mange kanaler eller i byens parker, hvor smukke tulipaner blomstrer. Hvis du trænger til et hvil, kan du vælge imellem et stort udvalg af hyggelige caféer, etniske restauranter og afslappende musiksteder.

Berlin, Tyskland
© iStock: narawon

Tag på forårsferie i Berlin og gå på opfagelse i byens forskellige områder, se på kunst, tag på shoppingtur i designerbutikker og på hyggelige loppemarkeder, spis på en af de utallige restauranter eller eller gå en tur i den dejlige park Tiergarten, hvor blomster og træer stille springer ud.

London, England

Der er en bestemt charme over London i foråret. Her er byen nemlig vågnet fra sit vinterhi, og parkerne pyntes af nyudsprungne blomster og træer. I den pulserende storby kan du opleve shopping, restauranter, musik og museer i verdensklasse.

Milano, Italien
© iStock: Martin Wahlborg

Foråret er et af de bedste tidspunkter på året at besøge Milano. Ud over at være en af verdens førende modebyer er Milano kendt for at være en skøn italiensk storby med fantastisk mad og en ligeså god opera samt mange gallerier og en spektakulær domkirke.

Lissabon, Portugal
© iStock: PhilAugustavo

Foråret i Lissabon byder på skønt vejr med temperaturer op mod 20 grader. Storbyen er en af Europas smukkeste hovedstæder, hvor du kan nyde at gå på opdagelse i byens forskellige kvarterer, som indeholder et væld af museer, markeder, kunstgallerier, restauranter og cafeer.

Istanbul, Tyrkiet
© iStock: PeskyMonkey

Foråret er den bedste tid at besøge millionbyen, Istanbul. Tulipaner, judastræer og kirsebærtræer giver byen farve og duft, og turistinvasionen er endnu ikke gået rigtigt i gang. I storbyen kan du shoppe i Den store Basar, gå på opdagelse i Topkapi Paladset eller blive født på ny i et tyrkisk bad.

Barcelona, Spanien
© iStock: Sazonoff

Pulserende byliv, smuk kunst og design, imonerende smagsoplevelser og lækre strande. Barcelona har det hele og skuffer aldrig. Specielt ikke om foråret, hvor livet i byen springer ud på ny.

Nice, Frankrig
© iStock: LiliGraphie

Vejret er fornemtlig ikke til at ligge på stranden endnu, men gåture i solen på strandpromenaden er næsten lige så godt. Især hvis det kombineres med lækre caféer og restauranter, fantastiske shoppingmuligheder og fransk kunst i store mængder.

Athen, Grækenland
© iStock: titoslack

På en ferie til Grækenlands hovedstad, Athen, vil du opleve en farverig metropol med alt, hvad hjertet begærer. Alt fra små, hyggelige butikker og lokale restauranter med god mad til spændende kulturoplevelser og parker med blomstrende træer.