Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sæt foråret i gang med et smukt udendørsområde

Foråret er på vej og vi hungrer alle efter at komme ud i det skønne vejr - gerne på en smuk indrettet terrasse.

Panton One serien

Panton One blev designet i 1955 af Verner Panton og i 2003 relancerede Montana stolen. Siden da, har Montana udviklet en serie af Panton One stole med udgangspunkt i Verner Pantons idéer og tegninger.

Panton One serien består af fire stole i forskellige højder. Panton Kitchen, Panton Bar og Panton Launge og som den klassiske Panton One Dining.

© Montana

Stolen der kan bruges inde og ude

Panton One er af rustfrit stål, så den både kan benyttes inden- og udendørs. Stolen findes i 15 forskellige farver, så du selv kan sammensætte enten ens eller forskelligfarvet stole.
I forbindelse med Panton One stolens 60 års jubilæum sidste år, blev der introduceret tre nye stelfarver; Black, Snow eller Moulin Rouge.
Stolene med det lakerede stel er primært beregnet til indendørs brug og stellet i rustfrit stål er til udendørs brug.

© Montana

Verner Panton skilte sig ud

Verner Panter var god til at bryde grænser og skille sig ud. Det gjorde han blandt andet ved hele tiden at designe sine møbler i nye materialer, former og farver. På den måde kunne Panton sørge for at hans møbler altid blev fornyet og skilte sig ud fra andre.

© Montana

Håndplukket til dig