Mirakler fra verdens største haveudstilling 2016

i den seneste uge har Royal Hospital Chelsea i London igen dannet ramme om en begivenhed, der kan tage pusten fra enhver haveelsker. Chelsea Flower Show er verdens største udstilling af haver.

Verdens største og mest traditionsrige haveshow
© Royal Horticultural Society

Siden 1913 har London hvert år været en magnet for haveentusiaster fra hele verden. England er kendt for en flere hundrede år gammel tradition for udvikling af landskaber og havedesign.

Chelsea Flower Show er den årlige begivenhed, hvor alle de smukkeste planter, blomster og landskaber præsenteres på pavilloner i det store område omkring Royal Hospital Chelsea.

Rum af roser
© The Telegraph

2016-udstillingerne på Chelsea Flower Show åbnede i denne uge, fra d. 24-28. maj, og igen i år var der så overvældende meget at se, at flere besøgende måtte overgive sig fuldstændig og bare lade sig henføre af skønheden - for eksempel i de vidunderlige rosen-tuneller.

Fremtidens have i London
© Royal Horticultural Society

Morgen Stanleys bidrag til Chelsea Flower Show er et overdådigt bud på, hvordan fremtidens metropol kan gøres grønnere og smukkere for byens beboere.

Se flere high lights her

Her udstilles paradis
© Royal Horticultural Society

Find flere fotos og læs mere på Royal Horticultural Society's hjemmeside, hvor årets udstillingspriser også er linet op.

Verdens fineste bede
© Royal Horticultural Society
Mekong-floden genskabt
© Royal Horticultural Society

Cambodia og Mekong-floden er inspirationen i denne have, hvor 35 kvadratmeter er afsat til vandhave med den vegetation, som passer til området.

Se flere udstillinger hos Royal Horticultural Society.

Moder Jord 2016
© Royal Horticultural Society

Telegraph's have symboliserer den udvikling, Moder Jord har gennemgået geologisk i millioner af år. De dramatiske skulpturer skal gengive urtidens bjergkæder, og vegetationen har blandt andet rod i den type planteliv, der er at finde ved foden af Andesbjergene i Chile.