Sådan kan du undgå indbrud, mens du er på sommerferie

Mørklagte boliger og ingen tegn på liv. Indbrudstyve har helt særlige pejlemærker, de går efter, når de udvælger et mål. Få vores tips til, hvordan du trygt kan tage på ferie uden at bekymre dig om ubudne gæster.

Med sommeren for døren er det snart tid til sommerhusferie og weekendture i det ganske land. Det kan gøre din bolig og dine ting sårbare over for tyve, der lusker rundt i boligkvarterene i sommersæsonen. Men hvordan sikrer man sig bedst muligt mod indbrud, så man undgår ubudne gæster, mens man er væk? Vi har samlet tre råd til dig, der gerne vil gøre det lidt sværere for tyvene at finde ud af, om du er hjemme eller bortrejst.

Lad det rode en smule

Selvom det kan være rart at komme hjem til et helt rent hjem, hvor det hele står skarpt og ryddeligt, kan det faktisk være en god idé at lade det rode en lille smule – både inde og ude.

Lad for eksempel noget opvask stå ved håndvasken eller på spisebordet, eller lad noget af ungernes legetøj flyde lidt i stuen. Undgå også at dække havemøblerne til på terrassen, og lad noget af dit havegrej ligge fremme i haven. På den måde kan du skabe små tegn på liv, så potentielle tyve tror, du er hjemme.

Gør det hyggeligt i haven og svært for indbrudstyve at tyde, om du er hjemme eller ej med de smukke Impress-væglamper fra Phillips Hue.

© Signify

Med Lily-spots fra Phillips Hue kan du lyse dine træer og din sti til hoveddøren smukt op og samtidig snyde tyve til at tro, at der er nogen hjemme.

© Signify