dab radio evoke h4på køkkenbord
© bestconsumerelectronics.co.uk

Sådan gør du hvis din DAB-radio ikke fungerer

Test om din radio skal skiftes ud.

Mange af de 900.000 danskere, der hver dag lytter til DAB-radio, oplevede den 1. oktober, at deres radio ikke fungerede som forventet. Danmark gik nemlig fra radioformatet DAB til DAB+, hvilket betød, at en del gamle DAB-radioer ikke længere fungerede, mens ejere af nyere modeller kunne nøjes med at genindstille deres foretrukne radiostationer.

Evoke H4 dab radio Pure
© Pure

Evoke H4

Pure har specialiseret sig i DAB-radioer, og har allerede mange modeller på markedet. Evoke H4 har ud over DAB og DAB+ også FM samt farvedisplay, der fx kan vise den grafik, mange stationer sender ud med radiosignalet. Lyden er klar med god bund, og de tydelige knapper er lette at betjene. En smart detalje er håndtaget, som man blot skal røre for at snooze alarmen. 1799 kr., Pure.

Scansonic PA 4600 dab radio Dantax
© Dantax

Scansonic PA 4600

fra danske Dantax er en kombineret FM- og DAB3-radio i et smart og moderne design. Med batteri og bluetooth, så man også kan afspille fra sin telefon eller tablet. 795 kr., Dantax.

Philips dab radio ae 5020
© Philips

Philips AE 5020

Philips AE 5020 er en letbetjent retro-radio, der har både DAB+ og FM-radio. Med batteri, så man kan tage den med rundt i huset eller på tur. Fås også med stereo-højttalere (AE5220), fra 599 kr., Philips.

JBL Everest Elite 750 NC bluetooth-høretelefoner med støjreduktion
© JBL

Everest Elite 750 NC

Everest Elite 750 NC er et sæt bluetooth-høretelefoner med adaptiv støjreduktion (ANC) og JBLs True Note lyd-kalibrering, der automatisk tilpasser lyden til brugerens øreanatomi. 15 timers batteritid med ANC, 2299 kr., JBL.

Beoplay A1 designet af cecilie manz for B&O Play
© B&O Play

Beoplay A1

Beoplay A1 fås nu i de nye efterårssmarte farver umber (brun) og violet. Designet af Cecilie Manz, og lyden er lige så god som tidligere. 1999 kr., B&O Play.

Domusnords Great Balls of Wire ledningsskjuler
© Domusnord

Great Balls of Wire

Great Balls of Wire er en smart ledningsskjuler, hvor op til 1,5 m ledning kan rulles op i kuglen. Design af Søren Reefsgaard. 249 kr., for tre stk., Domusnord.

Jabra Elite Sport høretelefoner
© Jabra

Jabra Elite Sport

Jabra Elite Sport med in-ear-pulsmåler er blevet endnu bedre med 50 % længere batterilevetid og en ny mintgrøn farve. 1999 kr., Jabra.