Nye fristelser fra teknologiens verden

Hvis du elsker gadgets og fed teknologi, så skal du kigge med her. Men pas på.. Det kan være du bliver fristet.

SONY – SNC-VB640

Sikkerhed er årets ord i det moderne hjem, og kameraerne bliver bedre hele tiden. SNC-VB640 er et rigtig prof-netværkskamera med HD-optagelser selv i dårligt lys.Endnu ikke prissat, Sony.

NETATMO – SMART-TERMOSTAT

Philippe Starck har designet denne wi-fi-styrede termostat, der gør, at du kan styre temperaturen via en app, når du ikke er hjemme. Fås i 5 farver. 1.239 kr., Netatmo.

MICROSOFT – SURFACE STUDIO

Surface Studio er en kombineret arbejdsstation og kreativ legeplads. Skærmen kan lægges ned, så man kan skrive, tegne eller spille på den via touch eller med en interaktiv pen. Fra 21.000 kr., Microsoft.

G. PINTO – ON 100

Hvis du er cool, så skal musik høres på LP. Og vil du være mere cool, så skal de spilles på ON 100 – en håndbygget plug and play-pladespiller, der afspiller både digitalt og analogt. Kan sættes til anlægget eller tablet/ PC med USB-kabel. 26.800 kr., audioconcept.se.

SONY – PS4 VR

Virtual Reality er kommet for at blive, og ved at slutte et VR-sæt til din PS4 får du en helt uforglemmelig 360° spil-oplevelse. Det er ganske enkelt vildt at være midt i et spilunivers og kunne dukke sig for kuglerne, se rundt i den verden, man er en del af og gribe ud efter genstande på en næsten fysisk måde. Headsettet kræver, at man i forvejen har en PS4 og et PS4-kamera.

DENON – PMA 2500

Her har vi fat i en analog forstærker i luksusklassen, med både analoge og digitale indgange, så man kan afspille fra alle lydkilder. 2 x 80 watt lyder måske ikke af meget, men når der sættes masser af strøm til, kan den spille selv de største højttalere op. 15.990 kr., Denon/Hi-Fi Klubben.

FOSSIL – FOSSIL Q FTW2102

At det ikke kun er Apple og Samsung, der kan lave smart-ure, er Fossil et eksempel på. Fossil Q fås i flere udgaver, der alle er pænere end de fleste smarture. Til Android eller iOS. 2.295 kr., Fossil.