Her er højtaleren, som forbedrer lydoplevelsen

B&O introducerer lydskulptur med nye features.

Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen

Til designelskeren

Bang & Olufsen har lanceret Beosound Balance, som er en helt ny højtaler, der afspejler deres ekspertise og viden om lyd. Højtaleren er i sig selv et kunstobjekt, og kan få en særlig plads hos designentusiasten

Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen

Nye features...

Teknologien bag Beosound Balance er det mest avanceret og innovative teknologi fra Bang & Olufsens verdenskendte Beolab-serier. Når du nærmer dig højtaleren, lyser den op, og når du bevæger dig væk igen fader lyset ud igen.

...der forbedrer lydoplevelsen

Derudover er der også features som unikke konfigurerede højttalerdrivere med to modsatstående subwoofere, der genererer en kraftig baslyd, men på samme tid eliminerer de vibrationer, som højtalere normalt afgiver. Du kan derfor roligt stille højtaleren på hylden med din yndlingskeramik.

Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen

En del af boligen

– Visionen med Beosound Balance har været at skabe en højttaler, der føles som en forlængelse af boligens indretning, siger B&O VP of Design, Gavin Ivester.

Ekstra fokus på designet

Foruden en elegant og højklasses lyd, så er højtaleren designet i samarbejde med industridesigner Benjamin Hubert fra designstudiet LAYER. Den lanceres i Natural Oak og Black Oak.

Læs mere her.

Bang & Olufsen
© Bang & Olufsen