Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Her er højtaleren, som vil gøre dine naboer glade

B&O introducerer lydskulptur med nye features.

Bang & Olufsen

© Bang & Olufsen

Til designelskeren

Bang & Olufsen har lanceret Beosound Balance, som er en helt ny højtaler, der afspejler deres ekspertise og viden om lyd. Højtaleren er i sig selv et kunstobjekt, og kan få en særlig plads hos designentusiasten

Bang & Olufsen

© Bang & Olufsen

Nye features...

Teknologien bag Beosound Balance er det mest avanceret og innovative teknologi fra Bang & Olufsens verdenskendte Beolab-serier. Når du nærmer dig højtaleren, lyser den op, og når du bevæger dig væk igen fader lyset ud igen.

...der ikke genererer naboerne

Derudover er der også features som unikke konfigurerede højttalerdrivere med to modsatstående subwoofere, der genererer en kraftig baslyd men på samme tid eliminerer de vibrationer, som dine naboer ville kunne høre. God bas og glade naboer på en og samme tid!

Bang & Olufsen

© Bang & Olufsen

En del af boligen

– Visionen med Beosound Balance har været at skabe en højttaler, der føles som en forlængelse af boligens indretning, siger B&O VP of Design, Gavin Ivester.

Ekstra fokus på designet

Foruden en elegant og højklasses lyd, så er højtaleren designet i samarbejde med industridesigner Benjamin Hubert fra designstudiet LAYER. Den lanceres i Natural Oak og Black Oak.

Læs mere her.

Bang & Olufsen

© Bang & Olufsen

Håndplukket til dig