Gør hverdagen lettere med intelligente gardiner

Kan gardiner være både flotte og intelligente? Hvis du spørger tv-vært og tech-entusiast David Guldager er svaret ja. Hans gardiner står nemlig op, før han selv vågner.

Engang var telefoner noget, vi primært brugte til opringninger og beskeder. I dag kan vi styre økonomi, musik, indkøb og sågar også vores gardiner fra en smartphone. Det er noget, der falder i god jord hos tech-entusiast David Guldager.

Den elegante løsning

Det er både praktisk til hverdag, men også smart hvis familien er på ferie og gerne vil efterlade et indtryk af, at der stadig er nogen i huset. Og så er løsningen tilmed elegant, fortæller David Guldager.

”Det der med at forene det æstetiske med det tekniske er virkelig ikke nemt. Da jeg startede for ti år siden med at skulle teste dimser, måtte jeg liste hjem, installere dem, sætte dem op, og så var de en del af hjemmet. Nu er løsningerne mere eller mindre skjult, og producenterne tænker meget over, at det også skal være flot at se på.”

© Luxaflex

Alle kan have gavn af gadgets

Teknikken fylder meget i David Guldagers hjem, hvor han også kan styre lys og varme. Det er alt sammen funktioner, der gør det lettere for den travle børnefamilie at få hverdagen til at hænge sammen. Og man behøver ikke være teknikekspert, som han er, for at få løsningerne til at spille.

”Et smart hjem for os er et hjem, vi ikke skal tænke så meget over. Nogle af os er mere tekniske end andre, og derfor kræver det, at tingene er selvkørende og automatiserede,” fortæller han.

Luxaflex producerer elegante og brugervenlige gardiner, der er skræddersyet til dine behov. De har et bredt udvalg fra rulle- og plisségardiner over lamelgardiner, persienner og lange stofgardiner. Det innovative PowerView-system sørger for, at gardinerne indstiller sig selv, så de passer til din døgnrytme.