Forårets mest fascinerende gadgets

Vi har fundet forårets mest fascinerende gadgets. Der er masser af lækker lyd og smarte gadgets, der vil hjælpe dig til et sundere indeklima.

TADO – SMART RADIATORTERMOSTAT

Opgradér din radiator til en Appstyret termostat, der kan fjernstyres og selv skrue op eller ned, når du kommer hjem eller tager afsted. 1499 kr., Tado/EET Europarts.

SONY – XPERIA XZ OPREMIUM

Slowmotion-optagelser er fede.
Og super slowmotion-optagelser er endnu federe. Det er tanken bag Xperia XZ Premium, der med et indbygget Motion Eye Kamera er den første mobiltelefon, der kan netop dette. Læg dertil en 4K HDR-skærm og kraftfuld processor, og der er lagt op til en vinder. 5999 kr., Sony.

SACKIT – MOVEIT

Stilren højttaler, der kommer i to versioner: med bluetooth eller med både wifi og bluetooth. Fronten kan udskiftes til den farve, der passer i hjemmet, og flere højttalere kan kombineres i et multiroom-setup. Fra 1399 kr., Sackit.

NETATMO – HEALTHY HOME COACH

Vi har i BO BEDRE tidligere beskrevet, hvordan det sunde hjem bliver en af de store trends i 2017. Med Healthy Home Coach får du besked, når der er for meget larm, CO2-niveauet er højt, luftfugtigheden er forkert eller temperaturen for lav. 899 kr., Netatmo.

DENON – AH-D7200

Er du på udkig efter hovedtelefoner i topklasse, så er AH-D7200 et godt bud. De er baseret på 50 års erfaring med at lave hovedtelefoner og er udført i de bedste materialer fra valnøddeskallen yderst til de specialfremstillede kabler indeni. 5499 kr., Denon/Hi-Fi Klubben.

PHILIPS – HUE MOTION SENSOR

Har du Hue-pærer, kan du med Motion Sensor få dem til at tænde automatisk, når du kommer hjem. Det er ikke raketvidenskab, men det er smart og endnu en god udvidelse af Hue-serien. 299 kr., Philips.

LYD BY DISSING – IN COLOURS

En ny højttaler-serie, der er en videreudvikling af Lyd by Dissings roste Copenhagen On Wall-højttalere. In Colours er bygget af kvalitetskomponenter og fås i farverne grafit, valnød, blå og grå. Fra 7495 kr. pr. stk., Lyd by Dissing.