Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

3 ting du skal huske, når du placerer dit TV

Annonce Det kan nemlig betyde meget for både indretningen og oplevelsen, når du skal placere dit fjernsyn.

© Samsung

Det handler ikke kun om, hvor der er plads, når du skal hænge dit TV op eller finde en god placering til det i stuen eller soveværelset. Der er nemlig en masse faktorer, der spiller ind, som kan være vigtige for din oplevelse med din favoritunderholdning.

Højden

Hvis du skal hænge din fladskærm op, kan det betyde meget for din oplevelse, at det hænger i god højde. Det kan nemlig have betydning for, hvordan du ser farverne og kontrasterme.
Som fingerregel er det derfor altid godt at gå ud fra, at dit fjernsyn bør hænge i midten af dit synsfelt, når du sidder i sofaen. Dog er det altid at foretrække, at du kigger mere ned, end du kigger op, hvis du skal have det mest optimale udsyn.

Størrelsen

Flere og flere vælger i dag at købe store fjernsyn, da de både er blevet mere tilgængelige, har større skærmopløsning end nogensinde og har et mere strømlinet design, så de ikke overtager rummet så meget. Et stort TV betyder, at du bør placere det et sted, hvor der er rigeligt med luft omkring, så det ikke virker dominerende i din stue.

Så vil du have den bedst mulige oplevelse, bør du også gå efter et stort TV. Samsung QLED 8K fjernsynet har en skærmopløsning på 33 millioner pixel. Det betyder en uforlignelig oplevelse, hvor du vil kunne se selv de mindste detalje - lige meget hvor tæt eller langt fra du sidder.

Lysindfaldet

Der er ikke noget værre, end hvis lyset generer dig lige midt i cliffhangeren i det nyeste afsnit af din favoritserie. Sker det, kan det højst sandsynligt tænkes, at du ikke har placeret dit TV taktisk i forhold til lysindfaldet i din stue.

Skærmen på QLED 8K er særligt lys og virker derfor godt i rum med meget lysindfald, hvilket betyder, at du ikek altid behøver skærme af, hvis du skal se TV. Dog bør du altid sørge for at placere dit TV et sted, hvor solen ikke kommer til at stå direkte på.

Læs meget mere om Samsung QLED 8K-fjernsynet her, hvor du kan også kan gå på opdagelse i fjernsynets mange, smarte funktioner og specifikationer.