3 lækre måder at skjule dine højtalere på

Gode højtalere behøver ikke fylde en masse og forstyrre din indretning. Se her, hvordan du kan få lyd i topklasse og bibeholde et stilrent hjem.

Der er ikke noget som lækker lyd derhjemme. Om så det er til din filmaften, middagsselskabet eller din fødselsdagsfest. Men gode højtalere kan ofte være store og optage meget plads i stuen.

Det findes der heldigvis en løsning for. Med nutidens teknologi har dørene åbnet sig for helt nye muligheder, der giver lyd i særklasse uden at gå på kompromis med din indretning eller din plads.

© HiFi Klubben

1. Lad lyden komme fra oven

Kan du godt lide at have lækker baggrundsmusik i for eksempel køkkenet, på kontoret og på badeværelset, kan det være en idé at skjule dine højtalere i loftet. Her vil lyd i god kvalitet sive ud gennem diskrete paneler, så det føles som en hel naturlig forlængelse af dit hjem - nærmest helt uden du bemærker det.

© HiFi Klubben

Især hvis du skal til at renovere eller bygge nyt er det smart at tænke lyd ind i planen, så du kan få bygget højtalerne ind i loftet helt fra start. Hos HiFi Klubben er de eksperter i indbygget lyd og stereo, og vil derfor kunne hjælpe dig med at finde lige netop det produkt, der matcher dine behov, mens du også kan få hjælp til installation og montering.

© Google Home

2. Gå efter smart-højtalere

Mange højtalere kan i dag styres med din smartphone eller en smart remote – eller endda med din stemme. Bed for eksempel om en vejrudsigt, bed den om at spille din favorit playliste eller sig til højtaleren, at den skal lave en aftale i din kalender. Det gør dine højtalere til den ultimative hjemmeassistent, der nemt kan styres ud fra dine behov. Samtidig findes de i lækkert og nutidig design, der passer i de fleste hjem. På den måde får du højtalere, du ikke nødvendigvis behøver gemme af vejen, men derimod fint kan lade stå fremme, fordi de bliver en forlængelse af din indretning i både form og funktion.

© HiFi Klubben

3. Byg surround sound ind i væggen

Skal din film- eller serieoplevelse være helt i top og virkelig give dig følelsen af en hjemmebiograf, kan du få bygget din surround sound ind i væggen. Hvor du før i tiden skulle have flere små højtalere placeret rundt omkring, kan du i dag få lyden bygget ind i væggen.

Sonos In-Wall giver dig mulighed for at skabe en uforlignelig lydoplevelse, uden du bemærker nogen højtalere, da de er designet til at blive bygget ind i væggen. Samtidig kan Trueplay-funktionen fra Sonos automatisk måle og optimere lyden fra dine Sonos CI-højtalere, hvis du bruger dem sammen med et Sonos Amp musikanlæg. Så bliver det ikke bare lækkert at se på, men også ultrasmart at bruge.

Vil du vide mere om, hvordan du bygger god lyd ind i dit hjem kan du hos HiFi Klubben få råd og vejledning til, hvordan du får opfyldt dine ønsker til lyden i dit hjem. Læs mere om mulighederne her, hvor du også kan booke et møde med en ekspert.