Nyt dansk designbrand er netop blevet præsenteret

Kähler-ejeren Frantz Longhi har lanceret et nyt brand, der kombinerer danske klassikere og nyt dansk design – til rimelige priser.

fried egg warm nordic lounge stol nyt brand dansk design
© Warm Nordic

Lounge-stolen Fried Egg blev tegnet af Hans Olsen i 1956. Nu bliver den relanceret af Warm Nordic, et nyt dansk designbrand, og kommer til at koste 19.995 kr. Sammen med resten af kollektionen kommer den til salg i slutningen af marts på Warm Nordics hjemmeside.

Nyt brand blander klassisk og nyt design

Det er næppe forbigået nogen, at der sker spændende ting i den danske møbel- og designbranche i disse år. Nye brands dukker op og det samme gør en helt ny generation af dygtige designere, formgivere og håndværkere, der har mod på at tage arven fra de gamle mestre op.

En stor del af årsagen er, at der er mennesker i Danmark, som simpelthen ikke kan lade være med at sætte nye projekter i søen. En af dem er Frantz Longhi, som mest er kendt for at eje traditionsvirksomheden Kähler, men derudover også er delejer af Paustian og har flere restauranter rundt om i landet.

Det seneste projekt fra Franz Longhis hånd er Warm Nordic. Et helt nyt designbrand, der kombinerer klassiske møbler fra nogle af dansk guldalder med nye design fra den nye guldalder, som vi står midt i.

gesture chair herringbone tile warm nordic dansk design nyt brand

Møbelarkitekt Hans Olsens Gesture Chair fra 1957 er her sat sammen med Charlotte Hønckes Herringbone Tile Table fra 2017. Gesture Chair fra 2995 kr., Herringbone Tile Table fra 4495 kr.

Priserne holdes nede

Warm Nordic præsenterede den nye kollektion for første gang på Stockholm Furniture & Light Fair i starten af februar, og det forventes at kollektionen vil være til salg på Warm Nordics hjemmeside fra slutningen af marts.

– Jeg har valgt, at vi sælger produkterne på vores egen webshop og i Paustian, som jeg er medejer af. Det betyder, at vi kan holde priserne nede, fordi der ikke er nogen ekstra forhandlerled indblandet, forklarer Frantz Longhi, som BO BEDRE talte med på messen i Stockholm.

Gesture Chair runa bord hans olsen isabel ahm warm nordic

Hans Olsens Gesture Chair er en alsidig stol, der kan bruges i mange sammenhænge, Her er den sat sammen med Isabel Ahms Runa-bord fra 2017 i en symbiose, hvor det er svært at se, hvad der er nyt og hvad, der er gammelt. Gesture Chair fra ca. 2900 kr., Runa Bord, fås også som spisebord, 11.995 kr. Bordlampen Bloom er designet af Svend-Aage Holm Sørensen i 1950 og koster 2995 kr.