Video: Alfredo Häberlis personlige hilsen til Verner Panton

Se den schweiziske designer Alfredo Häberli tegne en meget personlig hilsen til Verner Panton – og hvis du er heldig, kan tegningen blive din.

Den Schweiziske ambassade har i forbindelse med 3 Days of Design en flot udstilling med blandt andet Verner Pantons tidsløse design. Baggrunden er, at Verner Panton boede fra starten af 1960'erne og frem til sin død i 1998 boede i Schweiz.

Udstillingen er kurateret af den schweiziske designer Alfredo Häberli, der aldrig har mødt Verner Panton, men nærer en stor kærlighed til hans møbler og lamper. Derfor spurgte BO BEDRE Alfredo Häberli, om han ville sende en personlig hilsen til Alfredo Häberli. Det ville han meget gerne.

– Jeg elsker Verner Pantons design, og jeg har flere af hans ting hjemme. Blandt andet et par vintage-lamper, han har lavet. Han havde et mere internationalt udtryk end mange af sine samtidige danske designere. Både hvad angår farver men også former. Han havde en legesyge i sig, og på den måde føler jeg mig knyttet til Verner Panton, for det er den samme tilgang, jeg forsøger at have til design, siger Alfredo Häberli.

Tegningen ligger her på BO BEDREs redaktion, mens vi venter på at få den sat i ramme. Men her skal den ikke blive liggende – den skal hjem til en, der virkelig vil sætte pris på den. Og det kan blive dig.

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til panton@bobedre.dk senest 19. juni, hvor du prøver at overbevise BO BEDREs nyhedsredaktør om, at det er lige netop dig, der skal have den.