Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Signe Wenneberg designer genbrugspotter for Rosendahl

Design og bæredygtighed i smuk forening.

Reduce Flowerpot Signe Wenneberg for Rosendahl

© Rosendahl

Lokalt produceret bæredygtigt design

Smukt design og bæredygtighed går ikke altid hånd i hånd, men nu introducerer Rosendahl en nyhed, der netop forener de to. I et samarbejde med Signe Wenneberg, der er forfatteren bag flere havebøger, og som har profileret sig som stor fortaler for genbrug og bæredygtighed, lanceres nu Reduce, en serie af urtepotter i genbrugsplast.

De smukke potter er 100% dansk produceret og cirkulært design, lokalt produceret af plastaffald indsamlet i Randers.

– Vi har som sådan ikke brug for flere produkter i verden. Alt, hvad vi gør fremover, bør være at recirkulere og skabe produkter i en kvalitet, der gør designet langtidsholdbart og til en ressource på flest mulige måder, udtaler Signe Wenneberg.

Reduce-serien kan bruges både udendørs og indendørs og har en smuk, marmoret overflade, skabt naturligt af materialevalget.

Materialevalget har også en anden fordel - i modsætning til krukker i ler og stentøj er plastikkrukkerne nemlig ikke tunge og uhandy at løfte, når blomster og planter skal flyttes fra rum til rum og ud på altanen – og urtepotterne har samtidig en lille forhøjning i bunden, der opsamler overskydende vand og forhindrer, at krukken afgiver fugt.

Reduce-potterne kommer i tre størrelser, i farverne bordeaux og mørkegrøn. Priser mellem 69,95 og 149,95, i handle fra starten af marts.

Reduce Flowerpot Signe Wenneberg for Rosendahl

© Rosendahl

Håndplukket til dig