Signe Wenneberg designer genbrugspotter for Rosendahl

Design og bæredygtighed i smuk forening.

Reduce Flowerpot Signe Wenneberg for Rosendahl
© Rosendahl

Lokalt produceret bæredygtigt design

Smukt design og bæredygtighed går ikke altid hånd i hånd, men nu introducerer Rosendahl en nyhed, der netop forener de to. I et samarbejde med Signe Wenneberg, der er forfatteren bag flere havebøger, og som har profileret sig som stor fortaler for genbrug og bæredygtighed, lanceres nu Reduce, en serie af urtepotter i genbrugsplast.

De smukke potter er 100% dansk produceret og cirkulært design, lokalt produceret af plastaffald indsamlet i Randers.

– Vi har som sådan ikke brug for flere produkter i verden. Alt, hvad vi gør fremover, bør være at recirkulere og skabe produkter i en kvalitet, der gør designet langtidsholdbart og til en ressource på flest mulige måder, udtaler Signe Wenneberg.

Reduce-serien kan bruges både udendørs og indendørs og har en smuk, marmoret overflade, skabt naturligt af materialevalget.

Materialevalget har også en anden fordel - i modsætning til krukker i ler og stentøj er plastikkrukkerne nemlig ikke tunge og uhandy at løfte, når blomster og planter skal flyttes fra rum til rum og ud på altanen – og urtepotterne har samtidig en lille forhøjning i bunden, der opsamler overskydende vand og forhindrer, at krukken afgiver fugt.

Reduce-potterne kommer i tre størrelser, i farverne bordeaux og mørkegrøn. Priser mellem 69,95 og 149,95, i handle fra starten af marts.

Reduce Flowerpot Signe Wenneberg for Rosendahl
© Rosendahl
Reduce Flowerpot Signe Wenneberg for Rosendahl
© Rosendahl

LÆS OGSÅ