5 tips til, hvordan du indretter med genbrug

Mangler du inspiration til, hvordan du integrerer dine genbrugsfund i indretningen? Vi har samlet 5 tips her.

Lad dine genbrugsfund matche omgivelserne

Det kan være en god idé at gå efter nogle genbrugsfund, som matcher de farver og materialer, som du allerede bruger i din indretning.

På den måde formår man at blende genbrugsfundene ind i indretningen, og samtidig undgår man at skabe stilforvirring.

Men… Lad enkelte at dine genbrugsfund skille sig ud

Selvom det er vigtigt at tilpasse sine genbrugsfund den stil og de farver, som man har i sin indretning, så kan det også være meget effektfuldt at lade enkelte af genbrugsfundene skille sig særligt meget ud. Det kan være i form af en skrap farve eller et specielt design.

På den måde skaber man en wow-faktor og tilfører et ekstra pift af personlighed til indretningen.

Mix og match

Bland dine genbrugsfund med nye og moderne ting for at skabe et personligt og unikt udtryk i dit hjem.

Ved at placere dine genbrugsfund i moderne og stilrene omgivelser kan du tilføre et moderne touch til det enkelte genbrugsfund samtidig med, at det stadig skiller sig ud og kommer til sin ret.

Giv dine genbrugsfund nyt liv

Forny dine genbrugsfund med en klat maling. Det kan give den enkelte ting et helt nyt udtryk, og du får samtidig mulighed for at tilpasse farven til de øvrige ting i din indretning.

Hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i en pangfarve for på den måde at lade den enkelte genbrugsting skille sig ud og komme til sin ret.

Saml dine genbrugsfund

Saml dine genbrugsfund for at lade retro-looket i din indretning skinne tydeligt igennem.

Det kan for eksempel være i form af en billedvæg med en samling af gamle plakater og billeder, eller som her, hvor man er gået all-in med både en retro-inspireret billedvæg samt en vintage skænk og stol.