© Irina Boersma

Se Dinesens nye showroom og bliv inspireret til hjemmet

Det er ikke kun smukke gulve, aarhusianerne kan se i brandets nyeste showroom, der emmer af historie og moderne farvekombinationer

Udover trægulve i høj kvalitet, har Dinesen længe været kendt for, hvordan deres smukke gulvplanker er blevet brugt til at skabe unikke og personlige langborde i diverse, danske hjem.

Holder du til i Aarhus, bliver det nu endnu nemmere for dig at se, røre og opleve Dinesens produkter. Sammen med Garde Hvalsøe – kendt for deres skræddersyet snedkerkøkkener – har Dinesen nemlig slået dørene op til et helt nyt showroom i det iøjnefaldende Mejlborg på Aarhus Havn.

I spidsen for designet af det fælles showroom står Studio David Thulstrup, der har omdannet de gamle lokaler til et inspirerende lejligheds-univers på 450 kvadratmeter. Resultatet er et moderne udtryk med kant og fokus på detaljerne.

© Irina Boersma
© Irina Boersma

Farverige detaljer og historiske referencer

I showroomet kan du komme helt tæt på træet og lade dig inspirere af de mange løsninger inden for gulve, vægbeklædning og møbelplanker. Dinesen arbejder generelt med træsorterne eg, Douglas, fyr og ask, og lader træets kvaliteter udfolde sig optimalt i hver eneste løsning. Råtræet kommer fra bæredygtige, europæiske skove og forarbejdes ganske nænsomt i Dinesens egen produktion i Sønderjylland.

For at forbinde bygningens historiske arv med de nye, moderne elementer i showroomet, har Studio David Thulstrup været stærkt inspireret af Mejborgs dekorative og farverige glasloft, hvis smukke farver derfor går igen i alle lokaler.

© Irina Boersma
© Irina Boersma

I køkkenet og spisestuen er der brugt en lys, mintblå farve som kontrast til det mørke og stemningsfulde træværk. I lejlighedens lounge og garderobe er der brugt en varm, nude tone, der lysner rummene og spiller smukt sammen med de gamle udskæringer i stukken. Mødelokalet har fået en sennepsgul farve, der giver rummet en uformel og hyggelig atmosfære.

© Irina Boersma
© Irina Boersma
© Irina Boersma

Materialeområde med plads til nørderi

For at give professionelle designere og arkitekter muligheden for at få Dinesens produkter helt ind under huden, har brandet som noget helt nyt omdannet kælderen i showroomet til den rene materialehimmel.

I kælderen, kaldet Mejlborg Basement, kan de se, røre og sanse forskellige materialer i arbejdet med deres projekter. På hylderne finder designerne et bredt udbud af materialer fra Dinesen, Kvadrat, Surface CPH og mange flere kvalitetsproducenter.

Er du på udkig efter faciliteter til at huse workshops, udstillinger, talks og møder er det muligt at leje de lækre og indbydende lokaler på mejlborg-basement.dk.

© Irina Boersma
© Irina Boersma