Sådan understøtter du stemningen i hjemmet med gardiner

Det er ikke kun lamper og tekstiler, der kan give dit hjem stemning og hygge. Med gardiner kan du sætte prikken over i'et på din indretning

Et hjem skabes ikke kun af møbler og mennesker, men ligger i ligeså høj grad i detaljerne. De er med til at give dit hjem personlighed, hygge og stemning, så de forskellige rum både lever op til din livsstil og deres funktioner. Én af de detaljer er gardinerne. Gardiner kan nemlig fuldende udtrykket i hjemmet med det helt rigtige lysindfald og design.

Smuk indretning med persiennegardiner i dagligstue

Styling Bregje Nix

© Luxaflex

Skærm af i hyggekrogen

Har du et rum, hvor du til tider trækker dig tilbage med en bog eller din favoritserie, kan det være rart at kunne skærme af fysisk også. Samtidig går du måske efter en stemning, hvor hyggen er central for rummets rammer. Den stemning kan du underbygge med gardiner i en mørk nuance, der lukker solen ude og bidrager til den varme rumfornemmelse.

I dag har gardinerne fået en teknologisk overhaling, så det er blevet endnu nemmere at tilpasse dem præcis til dine personlige behov. Luxaflex, der i 1951 opfandt de populære aluminiumspersienner, har nemlig udviklet PowerView-teknologien til deres gardiner, der styres fra en Pepple-fjernbetjening eller fra en brugervenlig app til din smartphone.

Med et væld af farver og materialer, kan Luxaflex gardiner skræddersys til dit hjem, så de passer til alle rum og perfekt understøtter din øvrige indretning. På den måde får du intelligent teknologi på højt plan, uden at skulle gå på kompromis med hverken æstetik, design og funktionalitet

Lyst indrettet stue med smukke gardiner i grålig nuance

Styling Bregje Nix

© Luxaflex

Lys op i dagligstuen

Vi kan ikke få nok af solens stråler. Heller ikke når vi er indenfor. Lys og luft giver nemlig rummet en følelse af frihed og virker opløftende på dit humør og dit velvære. Derfor foretrækker mange at indrette sig med store vinduer og meget lysindfald i de rum, man benytter sig mest af derhjemme.

PowerView-teknologien kan selv udregne, hvornår dagens første og sidste solstråler rammer, så de følger solopgang og solnedgang. Samtidig kan du tidsindstille gardinerne, så de følger din døgnrytme uanset årstid. På den måde kan du blive vækket nænsomt af solen om sommeren, eller lukke nysgerrige blikke ude om aftenen, helt uden at skulle tænke over det.

Den intelligente styring vækker gardinerne til live og giver dig uanede mængder af muligheder for at tilpasse lysindfaldet efter din hverdag og ønskede stemning i et rum. I stuen kan du fx lade lyset vælte ind, så du får du får glæde af det, lige når du vil.

Fjernbetjening til intelligent gardinstyring oven på brun notesbog
© Luxaflex
Vækkeur, iPad og bog i vindueskarm foran hvidt gardin.
© Luxaflex