Mit arbejdsrum - Nina Bruun

Designeren Nina Bruuns verden består af farver, teksture og evnen til at spotte den næste trend. Hendes arbejdsrum er hendes kreative legeplads. Velkommen indenfor.

© Benjamin Lund Nielsen/Muuto

Nina bruun er udannet designer fra Danmarks Designskole og arbejder i øjeblikket hos det danske brand Muuto som produktudvikler. Samtidigt designer hun møbler under eget navn, og hendes NEST Chair er udstillet permanent på MOMA i New York.

HVORFOR SER DIT ARBEJDSRUM NETOP SÅDAN HER UD?
© Benjamin Lund Nielsen/Muuto

Mit arbejdsrum ser således ud, fordi det virker. Jeg er nødt til at have mine arbejdsredskaber på mit bord, så der ligger altid projektmapper, farvekort og materialprøver. Jeg forsøger at holde det nogenlunde rydeligt og ikke for forstyrret, således at jeg kan fokusere på de projekter, jeg sidder med. En del af arbejdsrummet er næsten altid fyldt med møbler, prototype, mock up modeler, derudover fylder reoler med materialeprøver og tekstiler en del af væggene. Vi sidder 8 i dette rum, alle i rummet har en mere eller mindre kreativ rolle i virksomheden, det bærer rummet i den grad præg af.

HVORDAN KAN MAN SE, AT DET ER DIT ARBEJDSRUM?
© Benjamin Lund Nielsen/Muuto

Jeg er ansvarlig for farvesætning, det er svært at undgå at lægge mærke til. Der er altid store mængder af PANTONE farvechips, andre farverprøver og farvekort på min plads. Derudover er jeg den eneste kvinde i afdelingen, og det tror jeg ikke mit skrivebord kan løbe fra.

HVAD ER DET STØRSTE DU HAR OPNÅET I DIT ARBEJDSRUM?
© Benjamin Lund Nielsen/Muuto

Det er meget svært at svare på – mit arbejde er en løbende process med farver, design og tekstiler og jeg vil mene, at det er en kunst i sig selv at have et godt workflow. Men i fællesskab har vi i afdelingen hjulpet hele Muuto kollektionen til verden – det er vi alle stolte af.

HVAD INSPIRERER DIG?
© Benjamin Lund Nielsen/Muuto

Jeg tror næsten, at det er nemmere at liste op, hvad der ikke inspirere mig. Jeg plejer at sige, at jeg er på arbejde 24/7, fordi jeg suger inspiration til mig, hvor end jeg befinder mig. Jeg er meget draget af naturen, som er en uudtømmelig kilde til inspiration. Hvis vi skal tale sociale medier elsker jeg instagram, hvor jeg kan se, hvad der inspirerer andre. Jeg bruger selv instagram som en billedbank, hvor jeg gemmer mine personlige billeder og inspiration.

HVAD ER EN KLASSISK OVERSPRINGSHANDLING I DIT ARBEJDSRUM?
© Benjamin Lund Nielsen/Muuto

Hvad der normalt ville være en overspringshandling i mange virksomheder er en del af mit job. Når der ikke skal tages beslutninger, researcher jeg. Gerne på diverse blogs, magasiner og på nettet i det hele taget. Her følger jeg med i, hvad der sker ude i verden, hvilket er meget vigtigt at holde sig opdateret på i min position.

Følg Ninas hverdag: @nina_bruun