Ny klassiker: Spændende nyhed fra Erik Jørgensen

Erik Jørgensen har slået sig sammen med en nytænkende designduo fra Norge. En spændende fusion, som har resulteret i Hector – en fremtidig klassiker.

Erik Jørgensen er en af Danmarks meste anerkendte møbelfabrikker og deres sortiment består af en bred vifte af designs, som vil få de fleste designelskere til at dåne. Virksomhedens fokus på solidt håndværk og konstante forbedringer, og søgen efter det nye, er resulteret i en spændende nyhed og lancering.

Hector – klassisk med et strejf af Norge

Hector er skabt i fællesskab med designduo’en anderssen & voll, som er en norsk duo, der trods deres unge alder allerede har sat store aftryk i branchen.

Samarbejdet mellem Erik Jørgensen og anderssen & voll har i denne omgang resulteret i en lædersofa, hvor læderet er det bærende signatur. Sofaens enkle kasse i tekstil med læderkanter strammer sofaen op. Som kontrast sørger læderhyndernes varme, bløde og indbydende natur for, at sofaen forbliver hyggelig uden at se rodet ud. Hector er sin egen, men rammer stadig kernen af Erik Jørgensens DNA, hvilket kun er glædeligt.

Den nye lædersofa er en spændende nyhed, som passer perfekt ind i tidens ånd, hvor kvalitet skal gå hånd i hånd med liv og anvendelse. Hector er landet, og er med garanti kommet for at blive.