'Snoede leveveje' af Hannah Lund og Johanne Havshøj
© Bloody Amateurs

Ny bog skal give de eksamensstressede troen på fremtiden

Bogen har formålet at give både de unge og voksne et mere optimistisk syn på deres fremtidsmuligheder inden for studier og job - og ikke mindst vise dem, at der hverken er en opskrift eller et facit på succes.

'Snoede leveveje' af Hannah Lund og Johanne Havshøj

Mange unge og voksne sidder i disse uger på eksamensbænken – noget der for alt for mange skaber en stresset hverdag med præstationsangst og frygt for, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Bogen 'Snoede leveveje - den alternative og forunderlige fortælling om karriere og uddannelsesvalg' skal være med til at give de eksamensstressede studerende troen på fremtiden – også selvom eksamen ikke går som forventet.

Bag bogen står Hannah Lund og Johanne Havshøj. De to forfattere har 30 år mellem sig og står hver deres sted i uddannelses- og erhvervslivet. Begge mener de dog, at der er behov for et positivt indspark, der understreger, at vejen til et succesfuldt arbejdsliv kan være både broget og snoet - og at der aldrig er noget, der er for sent.

Bogen tager udgangspunkt i 19 interviews med en række mere og mindre kendte danskere, der kommer med forskellige baggrunde og fra forskellige brancher og som giver læseren en række motiverende historier om vejen til et godt og succesrigt arbejdsliv. Bogen skal derfor ses som en opløftende modvægt til det dystopiske og mørke narrativ, som mange føler, at de møder i skolen, i medierne og i samfundsdebatten.

'Snoede leveveje' af Hannah Lund og Johanne Havshøj
© Bloody Amateurs

Høje karakterer er ikke vigtige – valg, fravalg, mod og lyst er

Hannah Lund og Johanne Havshøj ønsker med bogen at gøre op med den udbredte forståelse af, at høje karakterer og en klart defineret karriereplan er den eneste rigtige vej til et meningsfuldt og succesrigt arbejdsliv. De vil i stedet fremhæve, at valg, fravalg, mod og lyst er det helt essentielle.

Bogen er primært rettet mod de unge, som for første gang står overfor studie- og jobvalg, men er relevant for læsere i alle aldre, der står overfor nye valg om både studie- og arbejdsliv. Bogen forsikrer nemlig alle om, at der er masser af muligheder, og så håber forfatterne, at den giver læserne den fornødne inspiration og støtte til at turde tage en ny snoning i levevejen - og ikke mindst roen til at nyde turen mod målet.

Bogen står til 299,00 kr. - forhandles her og hos øvrige boghandlere i Danmark.

LÆS OGSÅ