© Kähler Design

"Man skal have lyst til at bide i glasuren"

Designvirksomheden Kähler har netop løftet sløret for efterårets nyheder. Se blandt andet, hvad der er kommet ud af samarbejdet med Anders Arhøj, som har udviklet smukke glasur-teknikker.

Striberne, danskerne slås om

Umiddelbart er det ikke overraskende, at de populære Omaggio-striber i guld og sølv er repræsenteret i efterårets kollektion. Omaggio-striberne pryder denne gang en række velkendte produkter – men også nye, smukke julekugler, designet af designduoen Stilleben.

Kollektionen har fokus på nordiske nuancer, hvor tradition møder elegance, og hvor kombinationen af skinnende metaller og den skrøbelige keramik er i højsæde.

Læs også: Kähler indtager badeværelset.

Kähler i samarbejde med Anders Arhøj

Du kender nok bedst Anders Arhøj for sine glaserede spøgelser i alverdens farver og udtryk. Nu har den populære designer og keramiker endelig fået varmet op under Kähler. Samarbejdet har resulteret i en helt unik keramikserie ’Unico’, som er en række designprodukter, der udfordrer vores opfattelse af kunst versus brugsobjekter.

I Unico-serien kommer to vaser, en urtepotte, en skål, et fad og en gulvvase. Især glasuren er der arbejdet intenst med.

  • Man skal have lyst til at bide i glasuren, siger Anders Arhøj selv om udtrykket på keramikken.

Byg din egen by

Hvad enten du er til et klassisk hus, en funkisvilla eller et hus inspireret af Bauhaus-arkitekter, har Kähler lanceret huset til dig. Urbania-serien er blevet udvidet med hele fem nye lyshuse med hver sit individuelle formsprog. Lad de populære lyshuse skabe en hyggelig stemning i dit hjem.