Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

"Man skal have lyst til at bide i glasuren"

Designvirksomheden Kähler har netop løftet sløret for efterårets nyheder. Se blandt andet, hvad der er kommet ud af samarbejdet med Anders Arhøj, som har udviklet smukke glasur-teknikker.

© Kähler Design

Striberne, danskerne slås om

Umiddelbart er det ikke overraskende, at de populære Omaggio-striber i guld og sølv er repræsenteret i efterårets kollektion. Omaggio-striberne pryder denne gang en række velkendte produkter – men også nye, smukke julekugler, designet af designduoen Stilleben.

Kollektionen har fokus på nordiske nuancer, hvor tradition møder elegance, og hvor kombinationen af skinnende metaller og den skrøbelige keramik er i højsæde.

Læs også: Kähler indtager badeværelset.

Kähler i samarbejde med Anders Arhøj

Du kender nok bedst Anders Arhøj for sine glaserede spøgelser i alverdens farver og udtryk. Nu har den populære designer og keramiker endelig fået varmet op under Kähler. Samarbejdet har resulteret i en helt unik keramikserie ’Unico’, som er en række designprodukter, der udfordrer vores opfattelse af kunst versus brugsobjekter.

I Unico-serien kommer to vaser, en urtepotte, en skål, et fad og en gulvvase. Især glasuren er der arbejdet intenst med.

  • Man skal have lyst til at bide i glasuren, siger Anders Arhøj selv om udtrykket på keramikken.

Byg din egen by

Hvad enten du er til et klassisk hus, en funkisvilla eller et hus inspireret af Bauhaus-arkitekter, har Kähler lanceret huset til dig. Urbania-serien er blevet udvidet med hele fem nye lyshuse med hver sit individuelle formsprog. Lad de populære lyshuse skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

Relaterede Artikler