Stellar Works Pink chair

Lyserød nyhed fra Stellar Works

Den lyserøde farve overtager i 2016 rollen, som den markante farve vi alle skal have implementeret i hjemmet – og hvorfor ikke lade det ske med denne skønhed?

Japanske Stellar Works præsenterer sin seneste kollektion – og denne gang vover de pelsen og har bevæget sig ind på et spændende område, hvor der leges med forskellige materialer og lyserøde farver.

Blink hedder den nye kollektion, som allerede har opnået meget positiv omtale og opmærksomhed – og flere hungrer nu efter de lyserøde nyheder, som på sin egen vis er en blanding mellem nyskabelse og retro fra 50’erne.

Den lyserøde lænestol

Hovedværket i den nye kollektion er den lyserøde lænestol, som er en del af et samlet sofaarrangement bestående af sofabord og sofa.

Stolen har stil og storhed over sig, samtidig med at den er simpel med funktionel kant. Serien er legefuld og leger med det visuelle udtryk og de gode funktioner.

Blink er blevet til i samarbejde med den verdenskendte designduo Yabu Pushelburg, som driver egne studios i henholdsvis New York og Toronto. Duoen består af George Yabu og Glenn Pushelburg, som de seneste 31 år har stået sammen og designet fantastisk møbeldesign og interiør. Deres arbejde er altid trendsættende og 100 % gennemført.

Møbeldesign til hele verden

Stellar Works er en forholdsvis ny designvirksomhed - men ikke desto mindre har de allerede, fået et ordentligt tag i branchen. Den japanske virksomhed har med deres kollektioner formået at skabe et internationalt brand, hvor mange stilarter og kulturer er inddraget.

Deres sortiment og stil udspringer sig både fra japansk æstetik til fransk luksus, til italiensk passion og skandinavisk minimalisme. De favner bredt, og de er derfor elsket af mange.