© Line Dyrvig

Lyngby-vasen i nye klæder

Lyngby vasen fås nu også i glas – og i en smuk, blå nuance, som falder flot ind i nordisk vinterindretning. Du kan få vasen som del af et helt unikt abonnementstilbud på BO BEDRE.

Den riflede overflade på Lyngby vasen får en helt ny karakter i glas, og nu er den også kommet i en blå tone, som leder tankerne hen på koldt, let krusende vand. Genialt til indretningen i et nordisk hjem.
Den klassiske vase har aldrig været så populær som i disse år. Først gik den hvide porcelæns-version sin sejrsgang, og derefter stormede den sorte ind over land. Men her på redaktionen er vi ekstra vilde med glasvaserne. Den røgfarvede gav et ekstra støvet image til serien, og nu er der så kommet en blå. Især i den lille 12 cm høje vase gør den sig godt. - i vindueskarmen med et fyrfadslys, på bordet med et par afskårne blomster – til jul en lille troldgren måske.

Du kan få den blå Lyngby vase, 12 cm, sammen med 6 numre af BO BEDRE for kun 248 kr. Du sparer 548,70 kr. , og til denne pakke hører også det store julenummer plus et gavetillæg med alle årets flotteste designgaver.

Klik her, og find tilbuddet på 6 numre plus Lyngbyvasen for kun 199 kr. + 49 kr. i porto og eksp