spejl make up spejl makeup spejl badeværelse spejl pieces laura bilde
© Pieces

Vær hurtig – designsamarbejde i få eksemplarer

Møbeldesigner Laura Bilde har i et nyt designsamarbejde med Pieces lavet et spejl. Men du skal være hurtig, for der er få eksemplarer, og de bliver kun solgt den 23. februar.

Pieces, som ellers kun plejer at lave tøj og accessories, har nu bevæget sig ind på interiør-området. De har nemlig fået møbeldesigner Laura Bilde til at designe et spejl, som bærer navnet "Portrait Mirror".

Med samarbejdet vil Pieces sætte fokus på unge designere og deres talenter og vise, hvad de har at byde på. Om samarbejdet siger Laura Bilde:

– Jeg ser faktisk Pieces som en modsætning til mig selv. Det gør bare samarbejdet endnu mere interessant og spændende for mig.

spejl make up makeup spejl badeværelse spejl pieces laura bilde
© Pieces
spejl make up spejl makeup spejl badeværelse spejl pieces

"Portrait Mirror" er oplagt at bruge på badeværelset, da det er vandafvisende og kan stå i fugt uden at ruste. Spejlet er lavet af et stykke bøjet rustfrit stål med poleret front og børstet bagside.

Foden af "Portrait Mirror" er lavet af marmor, og designet giver mulighed for at udnytte foden til opbevaring.

spejl make up spejl makeup spejl badeværelse spejl pieces laura bilde
© Pieces

Spejlet vejer 7 kg og måler 50,5 cm i fuld længde. Det er 23 cm højt og 14 cm bredt. Dimensionerne for spejlets fod er 34 x 8,5 x 2,5 cm.

Spejlet af Laura Bilde og Pieces vil blive solgt i alle Pieces' butikker med fem til salg pr. butik og på Pieces' webshop – men kun den 23. februar. Prisen er 599 kr.

laura Bilde designer
© Pieces

Laura Bilde

er uddannet møbeldesigner og arbejder som designer hos Norm Architects. I 2016 modtog hun prisen som "Årets upcoming" ved BO BEDREs Design Awards med begrundelsen, at hun ligger i et krydsfelt mellem at være kunster og designer og samtidig har et fremragende øje for det grafiske.

Når du nu er her – så tyder det på, at du er interesseret i at læse om designnyheder. Vidste du, at du hver måned kan få Danmarks bedste magasin om netop design, arkitektur, boliger og trends i postkassen? Se abonnementstilbud på BO BEDRE her._