Kig ind i Paustians nye designunivers

Gamle banklokaler er forvandlet til moderne designbutik på 1300 m2.

© Paustian

Smukke detaljer

Ved Strøget i København åbnede Paustian d. 1. december deres 1.300 m2 store, nye designunivers. Fine detaljer som de gyldne søjler, hvælvingerne og de gamle bankbokse er bevaret i den nye concept store, som holder til i gamle banklokaler.

Indretningen af butikken er yderst spændende, da Paustian har formået at kombinere moderne, smukke farver med bygningens originale detaljer, og tilsammen leder det tankerne hen på Milanos smukke paladser.

© Paustian
© Paustian

Et sted med stor gæstfrihed

Den nye concept store vil rumme et stort udvalg af både nordisk og internationalt design – fra klassiske designikoner fra blandt andre Vitra, Artek og Cassina til nye accessories, livsstilsprodukter og designobjekter fra nye og upcoming brands.

– Vi ønsker at skabe et åbent og indbydende univers for alle, der interesserer sig for design – ikke kun for dem, der leder efter et fantastisk møbel, men også dem, der skal bruge en hurtig designgave til en veninde. Et designunivers med højt serviceniveau og stor gæstfrihed. Butikkens indretning er en showcase på Paustian designviden, bredde og kompetencer inden for indretning, og den vil samtidig være en portal til det store design- og møbelunivers i Paustian Nordhavn og Paustian Aarhus, siger Frantz Longhi.

© Paustian

Du finder den nye Paustian concepts store på Niels Hemmingsens Gade 24 ved Strøget i København.