kähler vase design nyhed
© Kähler

Kählers forårsnyheder hylder historiske rødder

Design- og keramikfirmaet Kähler har netop introduceret en række spændende forårsnyheder, som forbinder fortid, nutid og fremtid.

Kählers forårsnyheder hylder historiske rødder

Det danske design- og keramikbrand Kähler har eksisteret siden 1839. Den stolte tradition og historie bliver hyldet i deres nyeste kollektion, som netop er blevet introduceret til et overdådigt Tea-Party på Gemüse i Tivoli, København. Kählers kulturchef Ane Cortzen, som de fleste nok kender fra diverse Tv-programmer, fortalte om, hvordan den nye kollektion forbinder fortid, nutid og fremtid, ved blandt andet at relancere nogle af firmaets allerførste kreationer i nye farver og glasurer. Ane Cortzen, som selv er uddannet arkitekt, er ansat til at sørge for, at den stolte tradition bliver formidlet og viderebragt på bedste vis.

Hammershøi, der længe har været ét af Kählers mest populære linier og synonym med Kählers look, bliver her i foråret udvidet med 3 nye produktserier: gulvvaser, urtepotteskjulere og kageservice.

Som en bonus kommer der til foråret også nye sparedyr.

Skulpturel gulvvase inspireret af Svend Hammershøj

Den populære linie Hammershøi bliver udvidet med en stor skulpturel gulvvase, der er designet af Hans-Christian Bauer. Bauer har hentet sin inspiration hos Svend Hammershøj, der oprindeligt kreerede smukke objekter for Kähler igennem et halvt-århundrede.

kähler hammershøi gulvvase design nyhed vase
© Kähler

Smyk dine planter

Hammershøi-vaserne har udviklet sig til også at blive urtepotteskjulere. De nye urtepotteskjulere kommer i 4 størrelser, i uglaseret creme og glaseret grå.

kähler hammershøi urtepotteskjuler grå creme glaseret
© Kähler

Service til dit Tea-Party

I Hammershøi-serien kommer Kähler desuden med ny kageservice, der hylder en gammel tradition, og giver dig lyst til invitere gæster på et overdådigt og festligt kaffe- og kagebord. I serien findes både kagefade, kage-bestik, termokander, krus og meget mere.

kähler kagefad design nyhed kage mad fad
© Kähler

Tre dekorative figurer

Kähler relancerer dette forår tre spare-dyr, som oprindeligt var designet af Niels Kähler i 1920’erne. Anden og strudsen kommer i oprindelig form, men i nye glasurer og farver. Grisen er en nyfortolkning af den oprindelige figur.

kähler sparegris design nyhed spare dyr
© Kähler