Hidtil ukendt Y-stol lanceres

MEN: Den eksklusive stol kan kun købes på én særlig dag.

Y stolen

© Carl Hansen & Søn

Hans J. Wegner fylder år

I år, nærmere bestemt d. 2 april, ville Wegner være fyldt 105 år, hvilket Carl Hansen & Søn markerer. Fødselsdagen fejres nemlig med lanceringen af den hidtil ukendte Y-stol.

Stolen har aldrig tidligere været fremstillet, men bygger videre på Wegners egne værksteds-eksperimenter i samarbejde med Carl Hansen & Søn, der resulterede i et design, som i 90’erne delvist ikke var muligt at fremstille.

Nu er designet genoptaget i tæt dialog med Hans J. Wegners Tegnestue, da nye maskiner og polstringsteknikker har gjort det muligt at fremstille stolen.

© Carl Hansen & Søn

Unik 2019-særudgave

Den nye Y-stol har et stel i valnød og et sæde i eksklusivt dybrødt gedeskind:

– Ved at tilbyde Y-stolen i netop en kombination af gedeskind og valnød sender vi en ekstraordinær hyldest til Hans J. Wegner, der gennem hele sit liv eksperimenterede med variationer over det samme tema og konstant arbejdede med at perfektionere og videreudvikle sine designs, udtaler adm. direktør for Carl Hansen & Søn, Knud Erik Hansen.

Sælges eksklusivt

Hvis du er lige så forelsket i det nye design, som vi er, så skal du være vaks for at få fat i det. Særudgaven sælges nemlig kun, på hvad der kunne have været Wegners 105-års fødselsdag, nemlig d. 2. april 2019.

Du kan købe stolen hos alle autoriserede Carl Hansen & Søn forhandlere og i Carl Hansen & Søns flagshipstores samt bestilles online. Den har en vejledende udsalgspris på 8995 kr.

© Carl Hansen & Søn