Her er strandhåndklædet, du nemt får plads til i strandtasken

Et stort håndklæde, med et lille klimaaftryk.

WAY towels
© WAY

Dansk designede håndklæder

Et nyt dansk brand har set dagens lys. Way er navnet på det nye initiativ, der er startet af tre danskere, som alle har en baggrund i modebranchen - sammen har de nu skabt et badehåndklæde, hvor der både er fokus på funktion og bæredygtighed.

Når det kommer til funktion har håndklædet nemlig den fordel, at det både er stort nok til at dække en hel strandstol, men alligevel nemt at folde helt sammen, så det ikke fylder ret meget i strandtasken.

Badehåndklædet er nemlig lavet i en helt særlig, let kvalitet, der er specifikt designet, så det er let at rejse med og tørrer hurtigt.

Badehåndklædet måler 220 x 100 cm., og har en blød vævet front til at ligge på og en frotté bagside til at tørre sig med efter en tur i vandet.

Og så er det lavet af genbrugt og økologisk bomuld, og bliver produceret i Portugal af en leverandør, der er en pioner inden for bæredygtig premium håndklæde-produktion. Leverandøren er certificeret med nogle af branchens tungeste certifikater; ISO 9001, Better Cotton Initiative (BCI), OEKO-TEX og GOTS.

Håndklædet bliver leveret i en indpakning produceret af 100% certificeret økologisk bomuld, der fremadrettet kan benyttes som en mindre taske til fugtigt badetøj eller håndklædet, da tasken er imprægneret med naturligt majsvoks, som holder resten af tingene i strandtasken tørre.

Badehåndklædet kommer i tre farver og koster 900 kr. stykket.

Way badehåndklæde kan købes her.

WAY towels
© WAY