Her er den nye, moderne version af barvognen

To kendte, danske møbeldesignere står bag den lækre nyfortolkning.

Den klassiske barvogn har efterhånden rullet ind og ud af boligindretningen af flere omgange, men danske Naver Collection har nu sørget for, at den igen er på vej ind. Barvognen er både praktisk og dekorativ, og du kan nu få fat i en moderne fortolkning af møbeldesignerne Ebbe Gehl og Søren Nissen.

En moderne designfortolkning

Den nyfortolkede barvogn, AK 700, er en elegant og let vogn, som er nem at flytte rundt på og rummer masser af anvendelsesmuligheder. Serveringsvognen består af en massiv bordplade, en fastmonteret bakke og stel af rustfrit stål.

Det særlige ved netop denne vogn er kontrasterne i de forskellige materialer, som mikser både børstet rustfrit stål, nano-laminat og træ, der giver et raffineret look.

Vælg selv materiale og farve

Serveringsvognen fås i kvalitetstræsorterne eg, ask og valnød. Du kan desuden vælge mellem otte forskellige laminatfarver, så den passer ind i lige netop din indretning: antracit, hvid, sort, mørkeblå, støvet grøn, lys brun, bordeaux og grå brun. Farven på bakken og hjulet er i øvrigt samme laminatfarve, hvilket giver et gennemført udtryk.

Designerne bag

Ebbe Gehl og Søren Nissen udgør tilsammen designduoen Nissen & Gehl, som siden 1994 har udviklet og designet hovedparten af produkterne til Naver Collections møbellinjer. Deres stil har været med til at forny dansk design, og gennem årene har de modtaget en lang række priser for deres unikke, funktionelle design. De har altid været særligt kendetegnet ved, at det er detaljerne, der gør forskellen.

Bag hvert enkelt møbel ligger der mange designmæssige overvejelser, før det endelige resultat står klar – i dette tilfælde en smuk og praktisk serveringsvogn.

© Naver Collection

Arkitekt og møbeldesigner Ebbe Gehl under designprocessen bag Naver Collections AK 700.

Derfor skal du investere i en barvogn

Barvognens muligheder behøver efterhånden hverken introduktion eller argumenter, da den kan bruges i alle rum og sammenhænge. Helt klassisk kan den anvendes til opbevaring eller som skulpturelt element, der nemt kan udsmykkes med enkle ting som bøger, fine glas eller små planter for at skabe personlighed i indretningen. Den er også oplagt at bruge til fester, gæster og eftermiddagsdrinks i enten køkkenet eller spisestuen.

Barvognen er altså en tidløs klassisker, der holder mange år fremover, da du nemt kan lege med at variere dens funktion, placering og udsmykning – og er nu endnu nemmere at holde af i et lækkert kvalitetsdesign.

Du kan se meget mere om barvognen her, eller udforske flere af Naver Collections øvrige produkter designet af Nissen & Gehl MDD på Naver Collections hjemmeside.