Har du altid drømt om at få dit eget neonskilt?

Har du også har stirret op mod storbyernes farvestrålende neonreklamer og tænkt, sådan en MÅ jeg have? Så er dette artiklen, du skal læse i dag.

Der er noget sært fascinerende ved at kigge udover en storby om aftenen, hvor neonlysene giver en særlig stemning og kaster et særligt skær over sceneriet. Tænk Piccadilly Circus i London, Time Square i New York eller – måske i lidt mindre skala – vores egen Rådhuspladsen i København, så tror jeg , du er med.

Hvis du også har det sådan, har du sikkert også tænkt, at det kunne være fedt at få dit eget neonskilt en dag – måske oven i købet med dit helt eget budskab. Og det er lige, hvad du nu kan få.

Et af de firmaer, der leverer personlige neonskilte erNeonskiltet.dk. Her forklarer de, at det stort set kun er fantasien, der sætter grænsen for, hvad man kan lave med neon. Vil du have et citat, din egen silhouet eller noget helt tredje, så kan det formodentlig lade sig gøre.

Det personlige neonskilt er selvfølgelig den mest eksklusive, og derfor også dyreste, løsning. Men det er også muligt at vælge blandt de færdigproducerede neonskilte, butikken har på lager.