Giv dit bryggers en æstetisk og innovativ varmeløsning

Selvom dit bryggers primært er indrettet med fokus på det funktionelle, behøver du ikke gå på kompromis med design og æstetik

Modsat entréen, hvor der ofte er kredset om detaljerne for at give et lækkert førstehåndsindtryk, er bryggerset tit indrettet med mindre tanke på æstetikken og større fokus på det praktiske – især ting som gasfyret eller varmepumpen er gemt af vejen.

Det er der dog en løsning på. For i takt med vores stadigt voksende interesse for intelligente tech-løsninger findes der produkter på markedet, der forener teknologi og design af høj kvalitet. Det gør det meget nemmere at indrette dig funktionelt, uden at skulle gå på kompromis med æstetikken og din personlige stil.

Elegant og brugervenlig varmeløsning

© Bosch

Med et gasfyr eller en varmepumpe i bryggerset, kan det praktiske rum meget vel ses som husets hjerte, da varme og varmt vand er afgørende for vores komfort i hjemmet. Derfor fortjener det også det bedste.

Bosch Smart. Design.-serien er en varmeløsning til dig, der ønsker funktionelt og æstetisk design. Med Bosch Smart. Design., der er den allerførste af sin slags, er gasfyret og varmepumpen ikke længere bare en praktisk enhed, men kan med sit formsprog i holdbare materialer som hærdet glas og aluminium også være med til at fuldende din personlige indretning og løfte både looket og funtionerne i dit bryggers.

Udover et raffineret og elegant udtryk er Smart. Design. fra Bosch også en højteknologisk og pålidelig måde at styre varmen i hjemmet og dit varme vand. Det enkle og innovative design er med sin systemenergimærkning, der går helt ned til A+++, er god mod både miljøet og din varmeregning. Samtidig kan det hele styres fra app’en ProControl, der findes til både Android og iOS, så du altid har varmen lige ved hånden lige meget, hvor du befinder dig. På den måde får du en brugervenlig varmepumpe eller gasfyr, der tilmed vil pynte i dit bryggers.

© Bosch

Læs mere om Smart. Design. på bosch-smartdesign.dk, hvor du også kan bestille en fremvisning, så du kan finde ud af, om det er den rette løsning til dig og dit hjem.